Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Florin Costea dă probe la echipa fratelui său, Al-Ittihad Kalba

După ce s-a pregătit în ultima perioadă cu CSM Râmnicu Vâlcea, Florin Costea (31 ani) s-a alăturat de astăzi lotului echipei Al-Ittihad Kalba (Emiratele Arabe), care se află în cantonament la Bucureşti.
La Al-Ittihad evoluează cu succes şi fratele mai mic al lui Florin, Mihai Costea. Astfel, conducerea clubului CSM Râmnicu Vâlcea aşteaptă zilele viitoare să vadă dacă arabii îl legitimează pe atacantul lansat în fotbalul de performanţă de la juniorii Vâlcii, pe rând, de către Emil Ciulei, Gică Lepădatu şi Gabi Mangalagiu.
”Jerry Gane ţine legătura cu Florin şi aşteptăm să vedem dacă rămâne la Al-Ittihad. În cazul în care nu rămâne acolo, îl legitimăm noi imediat şi poate apărea pe teren chiar şi în etapa viitoare, luni, cu Berceni. Florin este acum pus la punct şi cu pregătirea fizică, la antrenamente a făcut senzaţie, este un jucător foarte respectat la noi, îi şi motivează foarte bine pe băieţi”, a spus managerul clubului vâlcean, Lucian Munteanu.
Florin Costea se pregăteşte cu CSM Râmnicu Vâlcea din iarna acestui an, după ce a revenit accidentat de la Zakho (Irak).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...