Sport

Fotbal, Liga a III-a, CS Şirineasa

Şirineasa pierde categoric cu Hermannstadt

Singura reprezentantă a judeţului Vâlcea în Liga a IIII-a, CS Şirineasa a pierdut sâmbătă jocul amical disputat pe teren propriu, 0-3 (0-2) cu Hermannstadt (Sibiu).
În testul de la Şirineasa, golurile echipei sibiene au fost marcate de Seiwerth (minutul 8), Bratu (minutul 16) şi Cîrstean (minutul 80). Din lotul de la Hermannstadt, mare favorită la promovare în eşalonul secund, fac parte şi doi juniori care au fost împrumutaţi de la CSM Râmnicu Vâlcea, portarul Voicilă şi fundaşul Bratu, ultimul reuşind şi un gol în amicalul de sâmbătă.
Cu un lot evident mai slab decât un sezonul trecut, când reuşea promovarea din Superligă, cu un buget la limita supravieţuirii pentru Liga a III-a, Şirineasa este una dintre echipele care se va lupta din greu pentru evitarea retrogradării. Deşi a pierdut jucători importanţi, precum Ceapă, Melcea, Fistogeanu, Tomescu sau Despoiu, Şirineasa stă foarte slab la capitolul transferuri şi i-a transferat doar pe Răcăreanu, Marinaş şi pe juniorul Petrescu, ultimul urmând să plece peste o lună în străinătate. Alţi doi jucători care s-au pregătit până acum cu echipa, atacantul Neacşu şi portarul Prvulovic, au părăsit şi ei Şirineasa, încă un semn că nou promovata nu are argumente să aducă fotbalişti de calitate.
Minutul 20 al amicalului a adus şi un eveniment neplăcut. Unul dintre jucătorii veniţi în probe, mijlocaşul Scheau, a suferit o accidentare gravă şi este suspect de ruptură de ligamente. Din echipa pregătită de Gabi Mangalagiu au lipsit sâmbătă L. Săraru, I. Săraru şi Răcăreanu, învoiţi, dar şi Marinescu, care abia şi-a reluat pregătirea după operaţia de menisc. ”Mai avem nevoie de seniori cu experienţă la acest nivel, caut un portar şi un atacant, chiar şi un mijlocaş central”, a spus Gabi Mangalagiu.
FRF nu a stabilit încă seriile din Liga a III-a, dar probabil va alcătui 6 serii a câte 12 echipe şi se va juca sistem normal, campionat de 22 de etape, fapt care va economisi mult din banii cluburilor.

Şirineasa: Cîrstoiu – Lala, Nicolaescu, Muşuroia, Iliuş - Scheau – Marinaş, Ciocotoiu, Horumbă, Copilescu – Tănăsescu. Au mai jucat: Duminică, Roşianu, Bloţu, Al. Chiripuş.
Hermannstadt: Zăvoi - Cristiu, Tătaru, R. Bratu, Medeşan - Petrescu, Dâlbea, Piko, Tătar - Unguru, Seiwerth. Au mai jucat: Voicilă, Oiţa, Cîrstean, Tineiu, Barbu, D. Popa.
Foto: Gabi Mangalagiu

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...