Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

CSM s-a despărţit de Andrei Luduşan

Juniorul Andrei Luduşan (20 ani) nu mai face parte din lotul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, după ce antrenorul Jerry Gane nu a fost mulţumit de atacant.
În această vară, oficialii CSM-ului i-au permis lui Luduşan să se antreneze cu echipa de Liga I, ASA Târgu Mureş, însă, în cele din urmă, transferul nu s-a concretizat. Revenit la CSM, clubul cu care era sub contract, Luduşan nu l-a impresionat pe Jerry Gane şi nu a prins lotul în cele două jocuri oficiale disputate până acum. ”Avem soluţii destule în atac. A rămas ca Lucian Munteanu să rezilieze contractul cu Luduşan. Nu cred că mai renunţăm la nimeni, am rămas doar 22 de jucători”, a spus Jerry Gane.
Totuşi, despărţirea Vâlcii de atacant este una surprinzătoare, acesta având evoluţii bune sezonul trecut, chiar dacă inconstante, fiind unul dintre cei mai buni juniori din lot. În sezonul trecut, Andrei Luduşan a jucat în 25 de meciuri pentru CSM, reuşind cinci goluri.
Cel mai probabil, după ce Luduşan va primi actele de jucător liber, pe fir va intra Mioveniul lui Pelici, tehnician care l-a adus pe junior de la Bihor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

18.08.2016 - 22:59VALCEAN:SI CLAUDIU STEFAN UNDE ESTE TOT PELICI LA ADUS

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...