Sport

SCM Piteşti s-a impus cu 4-2 în testul cu CSM Râmnicu Vâlcea

Florin Costea a reuşit o dublă pentru CSM!

Echipa de Liga a III-a, SCM Piteşti a rămas invincibilă în amicalele verii şi după ce s-a impus în testul disputat marţi, la Vâlcea, 4-2 (3-0) contra formaţiei de eşalon secund, CSM.
Antrenorul Vâlcii, Jerry Gane, a mizat pe jucătorii care au evoluat puţin sau deloc în startul Ligii a II-a, iar spre finalul jocului a introdus mulţi juniori.
Prima repriză a aparţinut categoric formaţiei lui Nicolae Dică, care a avut două viteze în plus şi a demonstrat că este mare favorită la promovare, indiferent în ce serie va fi repartizată. Deşi activează în eşalon inferior, Piteşti a înscris de trei ori, prin Albu, Grecu şi Şerban, şi a mai trimis o dată mingea în bara porţii vâlcene.
După pauză, meciul s-a echilibrat. A ieşit la rampă cunoscutul atacant Florin Costea, care se pregăteşte de o bună bucată de timp cu CSM, echipa care l-a lansat în fotbalul de performanţă. Costea a înscris o ”dublă” pentru CSM şi Jerry Gane aşteaptă înfrigurat răspunsul atacantului, care a promis că va semna cu Vâlcea dacă nu va găsi o echipă în străinătate. Dintre juniorii Vâlcii, s-a remarcat portarul Robert Popa (13 ani), care, introdus pe final în poarta CSM-ului, a parat un penalty executat de Barbu, dar şi alte mingi grele. În finalul jocului, Bărîcă a marcat cu o execuţie frumoasă şi a stabilit scorul final, 4-2 pentru SCM Piteşti.

CSM Rm. Vâlcea: Teodorescu – Neamţ, B. Popescu, Cr. Munteanu, Buşu – Cârstea, Lică, Preda, Ov. Mihai – I. Marian, Fl. Costea. Au mai jucat: R. Popa, Preoteasa, Uţă, Simeanu, Dican, Târş, Spiruleanu, Tănăsescu, Vătafu. Antrenor Ionel Gane
SCM Piteşti: Udeanu – Negoiţă, Cotigă, Deaconescu, Şandru – Şerban, Anghelina, Grecu, David – Năstăsie, Albu. Au mai jucat: Barbu, Panait, Murineanu, Bărîcă, Oancea, Diculescu, Mihăescu, Şerbănică. Antrenor Nicolae Dică

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...