Sport

Fotbal, Liga I, CS U Craiova – CSMS Iaşi 2-0

Trei victorii la rând pentru Craiova

CS U Craiova a câştigat luni, pe ”Extensiv”, 2-0 cu CSMS Iaşi şi trupa lui Gigi Mulţescu a urcat pe locul 3 în Liga I

Craiova a avut prima mare ocazie în minutul 8, când Rambe a reluat cu capul peste poartă, din poziţie ideală. Nuno Rocha este şi el în faţa golului în minutul 25, dar, singur la 12 metri, trage dezamăgitor.
Oltenii au deschis scorul cu trei minute înaintea pauzei, după un corner, la care fundaşul gazdelor, Kay, a reluat cu capul din 8 metri, la colţul lung. Băluţă este şi el aproape de gol în minutul 63, dar reia cu capul pe lângă poartă.
Cu un sfert de oră înainte de final, Andrei Ivan insistă bine în careul moldovenior şi este lovit de un fundaş, fază văzută foarte bine de arbitrul Adrian Comănescu, care a dictat penalty. Nuno Rocha ratează însă şansa majorării diferenţei şi execută foarte slab penalty-ul, pe centrul porţii şi Grahovac respinge. Apoi, în minutul 85, Madson preia şi fentează doi adversari, dar reia pe direcţia lui Grahovac. În minutul 86, Andrei Ivan a stabilit scorul final după ce recuperase bine în jumătatea adversă, a scăpat în viteză spre poarta ieşenilor şi a marcat fără probleme. În prelungiri, Vătăjelu prinde şi el un şut bun, care trece puţin pe lângă poarta adversă. Astfel, CS Universitatea se impune cu 2-0, o victorie mai mult decât meritată a alb-albaştrilor.
Formaţia lui Gigi Mulţescu are un start bun de sezon şi a urcat pe locul 3 în Liga I, cu 9 puncte din 4 meciuri, la egalitate cu liderul Steaua, care are un meci în minus.

Alex Băluţă: ”Suntem mulţi tineri talentaţi la Craiova”

Mijlocaşul Craiovei, Alexandru Băluţă, subliniază că important pentru echipa sa este să ajungă în play-off. „Este o victorie meritată, am arătat multe în acest meci, am demonstrat că putem mult mai mult. Eram datori faţă de suporteri după meciul de la Cluj, ne bucurăm că am adus cele trei puncte şi că suntem pe podium. Nu trebuie să vorbim acum despre titlu, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să continuăm pe această linie, să rămânem concentraţi şi să obţinem maximum din fiecare meci şi să terminăm în play-off. Andrei Ivan a făcut un meci mare, trebuie să continue pe aceeaşi linie, dar suntem mulţi tineri de perspectivă la Universitatea, nu doar el“, a afirmat Alexandru Băluţă.

CS U Craiova - CSMS Iaşi 2-0 (1-0)
Stadion: Extensiv, Craiova, spectatori 2.500
Au marcat: Kay 42', Ivan 87'

CS U Craiova: Calancea - Popov, Kay, Acka, Vătăjelu - Nuno Rocha, Zlatinski, Băluţă (Dumitraş 85') - Ivan, Rambe (Madson 62'), Măzărache (Bancu 46'). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

CSMS Iaşi: Grahovac - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Ciucur (D. Roman 46'), Mitic, Ţârşu (Ştefănescu 55'), Bole – V. Gheorghe, A. Cristea (Piccioni 73'). Antrenor: Nicolo Napoli.
Arbitri: Adrian Comănescu (Ramnicu Vâlcea) – Mircea Grigoriu (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucşi (Sfântu Gheorghe)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...