Sport

Gigi Mulţescu: ”Echipa este în vârf de formă”

Gigi Mulţescu este mulţumit de echipa sa, care arată mult mai bine decât sezonul trecut, deşi nu a avut parte de transferuri spectaculoase.
”E o victorie frumoasă, în faţa unei echipe sadice. Îmi felicit jucătorii pentru evoluţiile avute de la începutul sezonului. Ştiam că cei de la Iaşi o să atace şi eram sigur că o să-i prindem pe contraatac, lucru care s-a întâmplat. Jucătorii mei au demonstrat că sunt profesionişti. Venim după o săptămână grea, dar pregătirea bună şi faptul că jucătorii duc o viaţă profesionistă s-a văzut. La penalty a fost o chestie psihologică, în fiecare săptămână ne antrenăm la penalty-uri. A fost vorba de inspiraţie. Important, pe lângă victorie, este că echipa a rămas în vârf de formă, de patru meciuri are evoluţii constant bune, chiar şi după un program încărcat”, a declarat Gigi Mulţescu.
CS U este nevoită să se mute la Drobeta Turnu Severin, dar Gigi Mulţescu crede că acest lucru nu va afecta randamentul echipei. ”Nu ne mulţumeşte faptul că plecăm din faţa propriilor suporteri, dar la Turnu Severin e un gazon foarte bun şi, când vor veni ploile, jocul nostru de pase nu va avea prea mult de suferit. Este mai mult un avantaj faptul că suntem în vârful clasamentului, în primul rând pentru mine, pentru că ei au demonstrat că au ajuns la un nivel şi nu mai au voie să scadă de acolo. Şi, sigur, este mai bine să construieşti pe victorii decât pe înfrângeri. Principalul este să rămânem pe platou, pentru că e mai uşor să ajungi sus, dar mai greu să te menţii”, a mai punctat tehnicianul oltenilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...