Politică

Constantin Mazilu, noul preşedinte al PMP Vâlcea

Întrunit în şedinţă ordinară la sediul organizaţiei, Comitetul Executiv Judeţean al Partidului Mişcarea Populară Vâlcea a luat câteva decizii extrem de importante pentru viitorul partidului. Cu trei puncte pe ordinea de zi, s-a făcut mai întâi o trecere în revistă a situaţiei politice la nivel naţional şi judeţean, a fost constituit noul Comitet Executiv Judeţean, totodată fiind mandatată noua conducere judeţeană a partidului să finalizeze fuziunea prin absorbţie dintre PMP şi UNPR la nivelul fiecărei organizaţii din judeţ. Noul Comitet Executiv Judeţean al PMP Vâlcea este format din 17 membri, ca preşedinte fiind desemnat deputatul Constantin Mazilu, iar prim-vicepreşedinte a fost desemnat Marian Mirea.

Cei doi şi-au propus ca-n cel mai scurt timp să finalizeze procesul de fuziune la nivelul organizaţiilor locale şi să înfiinţeze noi structuri organizatorice în teritoriu. Cu o echipă dinamică ce îmbină experienţa politică şi tinereţea, în perspectiva apropiatelor alegeri parlamentare, Partidul Mişcarea Populară, filiala Vâlcea, şi-a propus să devină cea de-a treia forţă politică a ţării şi implicit a judeţului Vâlcea, având în preşedintele Traian Băsescu principalul vector de imagine.

“Suntem convinşi că vom face o treabă bună împreună, iar în acest moment ne concentrăm spre fuziunea organizaţiilor locale, iar rezultatele pe care le avem în teritoriu ne arată că Partidul Mişcarea Populară este alternativa de care oamenii au nevoie pentru ca lucrurile să reintre pe făgaşul normal în ţara noastră”, a declarat preşedintele PMP Vâlcea, deputatul Constantin Mazilu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...