Politică

Clotilde Armand promovează USR în Craiova, Râmnicu Vâlcea şi Piteşti

Marţi şi miercuri, vicepreşedintele formaţiunii ce continuă proiectul politic USB la nivel naţional se va întâlni cu reprezentanţi ai societăţii civile, simpatizanţi şi viitori membri

Marţi şi miercuri (16-17 august), vicepreşedintele USR Clotilde Armand efectuează un scurt turneu politic în Craiova, Râmnicu Vâlcea şi Piteşti pentru a se întâlni cu reprezentanţi ai societăţii civile, simpatizanţi şi viitori membri ce vor constitui grupurile locale de iniţiativă ale formaţiunii.

Clotilde Armand se va întâlni şi cu reprezentanţii presei locale. Astfel, după discuţiile cu grupul de iniţiativă din Dolj de marţi seară (ora 19.30), la Hotelul Europeca, jurnaliştii din Bănie sunt invitaţi miercuri dimineaţă, la ora 9.00, la o conferinţă de presă organizată în aceeaşi locaţie. Imediat după acest eveniment, liderul politic va pleca spre Râmnicu Vâlcea. Întâlnirea cu reprezentanţii presei de aici este programată pentru ora 13.00, în sala de conferinţe de la Old City Garden, iar cu cei din Piteşti, la ora 18.00, la Hotel Flamingo.
Vicepreşedintele USR va efectua şi scurte vizite la diferite obiective importante din fiecare oraş amintit, prilej cu care va exemplifica practic puncte din proiectul politic pe care formaţiunea îl va prezenta alegătorilor în iarnă.
Uniunea Salvaţi România (USR), continuatoare a proiectului politic USB, s-a clasat pe un surprinzător loc secund în preferinţele bucureştenilor la alegerile locale din vară. Atât preşedintele Nicuşor Dan, cât şi vicepreşedintele Clotilde Armand, au fost foarte aproape de a câştiga funcţiile de primar al Capitalei, respectiv al Sectorului 1. Acum, formaţiunea este în plin proces de înfiinţare a filialelor judeţene ca etapă în pregătirea alegerilor parlamentare din decembrie a.c.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

16.08.2016 - 18:28Cristi:Am dubii ca au fost aproape de a castiga funtiile mentionate. Cat despre sustinerea pe care o au sorosistii in Ramnicu Valcea se vede dupa sala arhiplina.

16.08.2016 - 14:56alegator: alo alo! ion nicolae zis 'dintisorul'pai ce faci?

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...