Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea

Andrei Luca, team manager CSM Bucureşti: Vâlcea a adus jucătoare valoroase, dar are nevoie de timp pentru omogenizarea echipei

Fost vicepreşedinte la Oltchim, actualmente team manager al campioanei Europei, CSM Bucureşti, Andrei Luca consideră că HCM Râmnicu Vâlcea s-a întărit mult în această vară.
După nouă ani în handbalul profesionist, conducătorul de la CSM Bucureşti crede că, după ce a schimbat în această vară mai bine de jumătate din lot, HCM Râmnicu Vâlcea (FOTO) are un lot care se poate bate la calificarea în cupele europene, dar are nevoie de răbdare din partea conducerii şi fanilor.
”HCM va deveni o echipă puternică, arată bine cu jucătoarele transferate. De altfel, portarul Blazek şi pivotul Barbosa au fost şi în atenţia noastră, erau pe lista lărgită de opţiuni a CSM Bucureşti, sunt jucătoare valoroase. Vâlcea este o echipă ce poate pune probleme în campionat, poate trage la cupele europene, dar trebuie avută răbdare, este schimbată peste 50% din echipă. În mod normal, trebuie aşteptate rezultate abia în viitorul sezon, este mult de lucru la omogenizare şi integrarea noilor venite. Totuşi, nişte rezultate pozitive echipa le poate aştepta în returul campionatului. Aceştia sunt timpii normali, lumea trebuie să aibă răbdare, publicul trebuie să conştientizeze că durează până se omogenizează o echipă”, a declarat Andrei Luca.
În această vară, HCM Rm. Vâlcea a perfectat şapte transferuri: Petra Blazek, Ines Khouildi (ambele de la Molde HK), Andrea Beleska (Metalurg Skopje), Elaine Gomes Barbosa (Nykřbing), Nicoleta Safta (Alba Sebeş), Maria Gavrilă şi Cristina Florica (ambele de la SCM Craiova).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...