Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea

CSM Bucureşti vine de luni în cantonament la Vâlcea

Din echipa pregătită de Jakob Vestergaard lipsesc cele nouă jucătoare aflate la Olimpiada de la Rio

Campioana României şi a Europei la handbal feminin, CSM Bucureşti, vine în cantonament de pregătire la Râmnicu Vâlcea, în perioada 15-23 august.
Din echipa pregătită de fostul antrenor al Oltchimului, Jakob Vestergaard, nu fac parte 9 internaţionale, aflate la Olimpiada din Brazilia: Aurelia Brădeanu, Oana Manea, Paula Ungureanu (România), Isabelle Gullden, Linnea Torstensson (Suedia), Carmen Martin (Spania), Camille Ayglon, Gnonsiane Niombla (Franţa) şi Majda Mehmedovic (Muntenegru).
Totuşi, printre jucătoarele care vin de luni la Vâlcea sunt nume foarte cunoscute în handbalul european, precum Jelena Grubisic, Line Jorgensen, Bianca Bazaliu, Alina Iordache, Anastasia Lobach sau fostele extreme de la Oltchim, Cristina Vărzaru şi Iulia Curea.
Fost vicepreşedinte la Oltchim, actual team manager al CSM Bucureşti, Andrei Luca a explicat motivele pentru care ”tigroaicele” au ales din nou Vâlcea ca locaţie de cantonament. ”Venim la Râmnicu Vâlcea cu doar 11 jucătoare, dintre care 8 senioare şi 3 junioare. Ne vom antrena în fiecare după amiază cu HCM Râmnicu Vâlcea, în Sala Traian. Noi am venit aici pentru că Vâlcea oferă totul! Avem sală excelentă, condiţii extraordinare de antrenament, sală de forţă, hotel, restaurant, fetelor le-a plăcut aici şi anul trecut. Noi nu avem o sală a noastră în Bucureşti, ne mutăm dintr-o sală în alta. În plus, la Vâlcea s-a creat o legătură extraordinară cu Hotel OK Castel, unde echipa se va caza din nou şi cu Restaurantul L'Accademia del Gusto, unde servim masa. Practic, la Vâlcea ne simţim ca acasă”, a declarat team managerul deţinătoarei Ligii Campionilor, Andrei Luca.
Având de departe cel mai bun lot din ţară, echipa din Capitală este din nou marea favorită la câştigarea ediţiei viitoare a Ligii Naţionale, dar şi una dintre formaţiile capabile să câştige Liga Campionilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...