Sport

Fotbal

Stadionul din Măciuca va purta de mâine numele lui Bogdan Medrea

Tot luni, de la ora 10.00, va avea loc un joc demonstrativ la care vor participa foştii jucători ai Damilei

Stadionul comunal din Măciuca va deveni de luni, 15 august, Stadionul ”Bogdan Medrea”, în memoria fostului conducător al cluburilor Damila şi CSM Râmnicu Vâlcea, care a încetat din viaţă pe 27 ianuarie 2016, la doar 44 de ani.

Cu ocazia zilelor comunei, sărbătorite chiar de Sfânta Maria, Primăria Măciuca va organiza luni, de la ora 10.00, un joc demonstrativ, la care vor participa foştii jucători de la Damila, care au contribuit, alături de Bogdan Medrea, la promovarea din Liga a III-a şi ulterior în Liga a II-a. Printre jucătorii care deja au confirmat prezenţa se numără Florin Matache, Vali Bărbulescu, Ionuţ Stoica, Dani Iancu şi Edi Stoica.
”Aceste două promovări cu Damila, obţinute alături de Bogdan Medrea, au fost cele mai frumoase rezultate pentru localitate. Am primit acordul Instituţiei Prefectului judeţului Vâlcea şi luni va avea loc la Măciuca o ceremonie prin care stadionul va fi intitulat Bogdan Medrea. Sperăm să iasă un spectacol frumos pentru oamenii din Măciuca. Pe viitor, vrem să rămână o tradiţie, să facem an de an ceva frumos, în memoria lui Bogdan Medrea, să nu fie uitat şi să ne aducem aminte cu plăcere de colegul meu”, a spus Lucian Munteanu, managerul de la CSM Râmnicu Vâlcea. La eveniment va participa şi tot lotul CSM-ului, iar pe teren se vor afla şi trei dintre jucătorii vechi ai fostei Damila, precum Cătălin Pîrvulescu, Bogdan Geantă şi Samson Nwabueze, nigerianul fiind un prieten foarte apropiat de Bogdan Medrea.
Crescut de mic la Măciuca, Bogdan Medrea a fost arbitru asistent de Liga I, după care a devenit observator, iar apoi a condus cluburile Damila şi CSM. Iniţiativa botezării cochetei arene din comuna vâlceană cu numele regretatului preşedinte al cluburilor amintite i-a aparţinut tânărului primar al acesteia, Mugur Mărcoianu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...