Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Cucui şi Iordache s-au despărţit de CSM

La finalul săptămânii trecute, conducerea clubului CSM Râmnicu Vâlcea s-a despărţit de doi dintre jucătorii care activau la echipă de câţiva ani, Rareş Cucui şi Lucian Iordache (FOTO).

Managerul clubului vâlcean, Lucian Munteanu, şi fundaşul adus de Claudiu Niculescu, Rareş Cucui, au ajuns la un acord pentru rezilierea acordului, care expira în iarnă. Cucui a fost diagnosticat zilele trecute cu ruptură de menisc, iar costurile operaţiei vor fi suportate de club. Cum jucătorul are nunta luna viitoare şi recuperarea era estimată la două luni, s-a ajuns la această soluţie, convenabilă ambelor părţi, de reziliere a contractului.
Mijlocaşul central Lucian Iordache (27 ani) a părăsit şi el echipa, după transferurile celor doi jucători cu experienţă, Stana şi Cristea, în urma cărora era greu de crezut că vâlceanul va mai prinde echipa. Lucian Iordache a dat curs ofertei venită de la echipa de Superligă Posada Perişani, care oferă cele mai mari salarii din fotbalul judeţean şi unde mai joacă Ciprian Dinu, Mircea Voicu, Iosif Melcea, Alexandru Ionescu sau Dragoş Geantă.
CSM s-ar mai putea despărţi în zilele următoare de câţiva juniori care nu prind lotul, dar mai vizează transferul a doi jucători. ”Avem discuţii pentru a mai aduce doi jucători, sperăm ca zilele viitoare să mai finalizăm cu un portar şi un fundaş dreapta. O să facem o analiză şi în funcţie de ce se va concretiza aducerea unor jucători pe care nu avem dublură, vom lua o decizie în privinţa juniorilor care au şanse mai mici să joace în eşalonul al doilea”, a anunţat managerul Lucian Munteanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

14.08.2016 - 20:55FLORIN:Pana acum de ce nu sau luat decizii asupra jucatorilor unde isi mai gasesc ei acum echipe in liga2a NESIMTIRE TOTALA

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...