Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea- ASU Poli Timişoara 0-0

Vâlcea se împiedică în Zăvoi

În direct la Digi Sport, CSM Râmnicu Vâlcea nu a reuşit vineri seara decât o remiză în Zăvoi, 0-0 cu ASU Poli Timişoara, în primul meci din etapa a II-a a eşalonului secund.

După ce a adus mulţi jucători cu experienţă în Liga I, Vâlcea era favorită certă vineri, în faţa nou promovatei ASU Poli Timişoara, însă echipa lui Jerry Gane nu a reuşit să străpungă defensiva bănăţeană.
Oaspeţii au avut prima ocazie mare, în minutul 9, când Pârvulescu a salvat din faţa porţii reluarea lui Dănăricu. CSM dă replica prin Cristea, care recuperează şi trage periculos de la 20 de metri, dar Mitrea scoate de lângă bară. În minutul 25, Vasile are golul în creştetul capului, dar reia puţin peste poarta oaspeţilor. Timişoara dă o replică bună, deşi nu are jucători cunoscuţi, Dănăricu reia din 12 metri, dar Muţiu salvează. În minutul 39, Vâlcea trebuia să primească penalty la şutul lui Stana, care este blocat cu mâna pe linia careului de Gălan, dar centralul Mircea Ardelean scoate lovitura în afara careului. A fost totuşi o decizie dificilă şi numai reluările televiziunilor centrale au arătat că trebuia dictat penalty. Lovitura liberă este bătută puţin peste poartă de Stana şi la pauză se intră fără gol.
CSM a arătat bine doar în ultima jumătate de oră a meciului, când a presat, dar nu a avut şansă. În minutul 64, Pârvulescu a reluat cu capul, puţin pe lângă poartă. Intrarea rapidului Ceapă a dinamizat atacul Vâlcii şi fostul jucător de la Şirineasa inventează o pasă excelentă pentru Vasile, care scapă pe flancul stâng, dar trage în plasa laterală. Peste doar trei minute, căpitanul Cătălin Pârvulescu reia cu capul pe lângă buturile Timişoarei. ASU îşi arată şi ea colţii pe final şi mai întâi Stancu reia peste poartă din poziţie excelentă, apoi Blănaru trage periculos, puţin pe lângă ţintă.
Se termină 0-0 şi CSM este la cea de-a doua remiză consecutivă, acumulând două puncte din tot atâtea etape.

CSM Râmnicu Vâlcea – ASU Poli Timişoara 0-0
CSM: Muţiu - Samson, Pîrvulescu (cpt.), Neag, Dumitraşcu - Ad. Cârstea (Georgescu '77), C. Cristea, D. Stana (Fl. Pîrvu '77), Vasile - Bg. Geantă, Dina (Ceapă '65). Antrenor: Ionel Gane
ASU Poli: Mitrea - Stefanovici, Gălan (cpt.), Telescu, Taub - Bilia, D. Constantinescu (M. Stancu '78) - P. Niţă, Dănăricu (Giuricici '72), Motreanu (Mărgărit '62) - Şt. Blănaru. Antrenor: Sorin Brîndescu
Arbitri: Mircea Ardelean (Arad) - Bogdan Dragoş şi Mihai Cantemir (ambii din Făgăraş).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...