Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea

HCM pierde primul amical al verii

HCM Râmnicu Vâlcea a pierdut joi, primul joc amical în turneul de la Ploieşti, scor 25-28 (13-17) cu echipa locală, CSM.

În primul joc de la turneul de la Ploieşti, echipa vâlceană a stat aproape de formaţia gazdă până la 12-12, spre finalul primei reprize. Apoi, Ploieştiul a avut o serie bună şi a intrat la pauză în avantaj, scor 17-13. În partea secundă, echipa prahoveană a condus cu 27-21, dar finalul de joc a aparţinut echipei pregătite de Constantin Ştefan, care a redus din diferenţă. S-a terminat 28-25 pentru Ploieşti, iar în celălalt meci, Măgura Cisnădie a trecut de Unirea Slobozia cu 33-28. Vâlcea va juca azi cu Unirea Slobozia şi mâine cu Măgura Cisnădie.
Antrenorul formaţiei HCM Râmnicu Vâlcea, Constantin Ştefan are ca prim obiectiv omogenizarea echipei, la care au ajuns şapte jucătoare noi.
”Avem 3 turnee de pregătire, acum la Ploieşti, după aceea la Craiova şi Cluj. Sunt trei turnee importante pentru noi, unde o să verificăm potenţialul echipei. Sper să creştem de la meci la meci şi mi-aş dori în ultima săptămână înainte de începerea campionatului, să facem un meci pe teren propriu, unde să prezentăm echipa. S-au făcut schimbări la echipă, am încercat să aducem jucătoare care să aducă un plus faţă de sezonul trecut, sper ca transferurile să fie de bun augur şi fetele care au venit să se integreze rapid” a declarat antrenorul Vâlcii, Constantin Ştefan.


HCM Râmnicu Vâlcea: Blazek, Vălean – Simion (5), Beleska (6), Senocico (3), Barbosa (2), Craiu (2), Gavrilă (2), Safta (2). Adespii (1), Florica, Khouildi (1), Stoicănescu (1), Antrenor: Constantin Ştefan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...