Sport

Preşedintele AGA al HCM Râmnicu Vâlcea, Gabriel Băjan a anunţat obiectivul echipei în viitorul sezon al Ligii Naţionale

”Clasarea pe locurile 5-7 este un obiectiv realizabil”

Conducerea clubului HCM Râmnicu Vâlcea a susţinut o conferinţă de presă, în care au fost expuse proiectele pentru noul sezon.

Cu un buget mărit faţă de sezonul trecut, estimat la 800 mii euro, HCM şi-a propus clasarea în primele şapte echipe.
Numit recent ca preşedintele al AGA al HCM Râmnicu Vâlcea, consilierul local Gabriel Băjan s-a implicat activ în găsirea de noi sponsorizări pentru club. ”Vin cu sufletul deschis, sunt un mare iubitor al handbalului, încerc să mă implic în administrarea clubului. Avem ca obiectiv clasarea pe locurile 5-7, una mai bună decât cea din sezonul trecut, este un obiectiv realizabil, mai ales cu noile transferuri. S-au făcut transferuri bune, nu am risipit banii pe transferuri sonore şi pe sume mari, am încercat să ne încadrăm în buget, vreau să fie o constantă în plata salariilor. În afara banilor de la Primărie, sper să mărim bugetul clubului prin sponsorizări, am discutat la mai multe firme, avem promisiuni, performanţa este legată de partea financiară. Pasul următor va fi să ne propunem să avem un joc de cupe europene, dar şi popularizarea handbalului, să reuşim să aducem oamenii înapoi la sală” a declarat Gabriel Băjan.

Ani Senocico: ”Avem o echipă frumoasă”

Căpitanul echipei vâlcene, Ani Senocico speră să urmeze un sezon mult mai bun decât cel precedent. ”Sunt foarte bucuroasă că am continuat la Vâlcea, anul trecut a fost unul frumos, plin de speranţă pentru ce va urma. Sper ca toate jucătoarele să fim sănătoase, să ne putem aduce aportul la echipă şi să aducem rezultate cât mai bune. Prin jocul nostru, vrem să umplem sala, lumea să fie mulţumită, să îşi dorească să fie alături de noi. Îmi doresc ca acest sezon să fie unul mult mai bun şi să demonstrăm pe teren. Avem o echipă frumoasă, un grup unit, avem parte de tot ce avem nevoie, mă simt bine şi vrem să demonstrăm fiecare ce putem, ca să aducem rezultate cât mai bune” a declarat Ani Senocico.

Antrenorul Constantin Ştefan: ”Sper ca transferurile să fie de bun augur”

Tehnicianul Constantin Ştefan aşteaptă ca jucătoarele noi să se integreze rapid şi anunţă că nu este închisă campania de transferuri. ”S-au făcut schimbări la echipă, a încercat să aducem jucătoare care să aducă un plus echipei faţă de anul trecut. Sper ca transferurile să fie de bun augur, ca fetele care au venit să se integreze cât mai repede şi să creăm cât mai rapid o omogenizare de care are nevoie o echipă de performanţă. Lotul este restrâns numeric, dar nu ne grăbim, încercăm să ne pregătim bine, dar campionatul este lung şi la un moment dat se va vedea deficitul de jucătoare. Sper să găsim jucătoare care să aducă un echilibru între calitate şi preţ. Implicându-mă în această vară în campania de transferuri, am văzut o disproporţie între calitatea jucătoarelor şi sumele cerute. Noi nu vrem să păcălim pe nimeni, am promis doar ce putem, vom fi cu banii la zi, nu vom avea probleme financiare, avem această garanţie din partea domnului primar. Vrem să creştem pas cu pas şi să ajungem sus cu lucrurile clare” a anunţat antrenorul Constantin Ştefan. În această vară, HCM a perfectat şapte transferuri: Petra Blazek, Ines Khouildi (ambele venite de la Molde HK), Andrea Beleska (Metalurg Skopje), Elaine Barbosa (Nykřbing), Nicoleta Safta (Alba Sebeş), Maria Gavrilă şi Cristina Florica (ambele de la SCM Craiova).

Primarul Mircia Gutău vrea ca Sala Traian să treacă în administrarea Consiliului Local

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău îşi doreşte ca Sala Sporturilor Traian să treacă în din administrarea DJTS în cea a Consiliului Local. ”Voi susţine echipa de handbal, avem sprijinul Consiliului Local, vom aloca o sumă mai mare de bani faţă de anul trecut. Nu putem visa la sumele care s-au vehiculat la Oltchim, în acest an, bugetul este de circa 800 mii euro. Dacă vedem că investiţia pe care o facem se confirmă, cu siguranţă vom găsi soluţii ca bugetul să crească în anul viitor. Sunt oameni de bună credinţă în Vâlcea, care au fost lăsaţi deoparte şi care acum vor veni lângă echipă. Vom face demersuri să preluăm şi Sala Sporturilor Traian, cred că aceasta trebuie să îşi recapete frumuseţea pe care o avea în trecut, să fie un punct de atracţie” a declarat Mircia Gutău.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...