Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Rareş Cucui va fi operat de menisc

Stoperul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Rareş Cucui va fi operat zilele următoare de menisc şi va rata primele etape din Liga a II-a.

Accidentat în amicalul de la Şirineasa, când i-a fugit genunchiul piciorului drept, fundaşul central Rareş Cucui a fost diagnosticat cu ruptură de menisc. Astfel, stoperul Vâlcii va ajunge pe masa de operaţie, dar este aşteptat să revină pe teren în maxim cinci-şase săptămâni. Cucui se va opera la Târgu Mureş, la acelaşi medic care, în urmă cu trei ani, i-a refăcut şi ligamentul.

Alţi trei jucători vâlceni, Costin Stoica, Cosmin Piscanu şi Florian Pârvu şi-au reluat din această săptămână pregătirea treptată, după accidentări uşoare, însă probabil tehnicianul Jerry Gane nu va conta pe ei decât peste o săptămână, când vor fi pregătiţi din punct de vedere fizic. Eliminat în jocul de la Arad, mijlocaşul Stepfan Drăghici va absenta şi el în meciul de vineri, din Zăvoi, cu ASU Poli.

Vestea bună pentru Vâlcea este că au sosit cărţile internaţionale de transfer pentru cei doi jucători care au evoluat ultima dată în străinătate, Mihai Dina şi Călin Cristea. Antrenorul secund Adrian Dulcea este astăzi la FRF, cu misiunea de a îi legitima pe cei doi jucători, în care tehnicianul principal Jerry Gane îşi pune mari speranţe.

”Am debutat bine la Arad, sper să continuăm pe această linie şi câştigăm vineri, cu Timişoara. A fost un joc bun cu UTA, dar, pe debut de campionat, foarte importante sunt punctele, sper să obţinem victoria pe teren propriu, în următorul joc”, a anunţat Jerry Gane.

Partida din etapa a doua a Ligii a 2-a, CSM Râmnicu Vâlcea - ASU Politehnica Timişoara se va disputa vineri, 12 august, de la ora 17.30 şi va fi televizată de Digi Sport şi Dolce Sport.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...