Actualitate

Grupare din Vâlcea specializată în trafic de droguri, destructurată de DIICOT

2 dintre cele 5 persoane conduse la audieri sub aspectul comiterii infracţiunilor de constituire de grup infracţional şi cultivare, deţinere de droguri de risc fără drept au fost arestate preventiv

UPDATE

La finalizarea audierilor, trei bărbaţi de 27, 28 şi 31 de ani, toţi din municipiul Bucureşti au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Astăzi, aceştia au fost prezentaţi instanţei de judecată, iar faţă de doi a fost emis mandat de arestare preventivă şi faţă de cel de-al treilea s-a dispus măsura preventivă de arest la domiciliu.

În prezent cei doi sunt încarceraţi în centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

.........................................

Luni, 8 august, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vâlcea, ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea, au descoperit o cultură de cannabis, în urma a 5 percheziţii efectuate în municipiul Bucureşti şi comuna Nicolae Bălcescu, din judeţul Vâlcea. 5 persoane au fost conduse la audieri.

La data de 8 august a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea, ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române şi procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Vâlcea au efectuat 5 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de constituire de grup infracţional organizat şi de cultivare şi deţinere de droguri de risc, fără drept.

Din cercetări a reieşit că, persoanele bănuite, organizate într-un grup infracţional, ar fi cumpărat o proprietate în comuna Nicolae Bălcescu, din judeţul Vâlcea, unde, într-un solar, ar fi plantat aproximativ 300 de seminţe de cannabis.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat o cultură outdoor, formată din 256 de plante de cannabis, 12 grame de fragmente vegetale, un plic cu mai multe seminţe de cannabis, 3 grindere, 2 bidoane de nutrienţi pentru plante, 3 laptop-uri, o tabletă, 5 telefoane mobile, 4 SIM-uri, 1.300 de lei, foiţe şi diverse înscrisuri.

După finalizarea percheziţiilor domiciliare, persoanele bănuite de comiterea de infracţiuni au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea, pentru audieri.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...