Sport

Fotbal, Liga a 2-a - FC Argeş-CSM Rm. Vâlcea - 3-0

CSM, spulberată într-o jumătate de oră

Decimată de accidentări, CSM Rm. Vâlcea abia a alcătuit o echipă de seniori, fiind astfel victimă sigură la Piteşti, 0-3 cu FC Argeş, în primul joc din acest sezon

Cu un lot foarte subţire, cu un nou tehnician, Schumacher, departe de valoarea fostului, Artimon, Vâlcea a avut şi ghinionul să adune câteva accidentări extrem de importante. Pe lângă Gogoşoiu, care se va opera la umăr şi va lipsi o perioadă mai lungă, CSM i-a mai pierdut săptămâna trecută pe Tomozei (ruptură fibrilară), Fl. Pârvu (infecţie), Văduva (deget rupt) şi Plecanciuc (probleme la inghinali). Astfel, Schumacher abia a strâns 11 jucători pentru a alcătui o formulă de start.

Principalul vinovat de situaţie este patronul Rufă, care nu a înţeles în această vară necesitatea unor transferuri, ba chiar le-a dat cu şutul la cele făcute (S. Popescu, Mucsi, Artean, Todorov) şi s-a dispensat cu uşurinţă de un antrenor de calibrul lui Artimon. Cu cele mai mari probleme în apărare, noul tehnician, Constantin Schumacher, l-a reprofilat pe Vasile ca fundaş dreapta, în timp ce Eremia a jucat fundaş central. Totuşi, în prima parte, alb-albaştrii au lăsat o impresie pozitivă, argeşenii neavând ocazii la poarta lui Toma. Inevitabilul s-a produs în ultima jumătate de oră, în care argeşenii au înscris de trei ori, profitând de greşelile personale ale vâlcenilor. Astfel, FC Argeş a câştigat cu 3-0, iar CSM se anunţă din nou o candidată în lupta pentru evitarea retrogradării. Sâmbăta viitoare, CSM joacă în Zăvoi cu FCM Tg. Mureş, un joc în care alb-albaştrii au şanse reduse de a obţine măcar vreun punct. În plus, Tomozei şi Gogoşoiu vor absenta în continuare, iar Pârvu şi Văduva au şanse reduse să revină.

"Suntem o echipă tânără, timp de 60 de minute am jucat bine şi am avut ocazii. Ne lipsesc câţiva jucători cu experienţă, s-a văzut că, dacă suntem conduşi, nu mai putem reveni.", Constantin Schumacher, antrenor CSM

Schumacher acuză absenţele

Venit de o săptămână pe banca tehnică a vâlcenilor, Constantin Schumacher a acuzat absenţele importante din cadrul lotului. „Suntem o echipă tânără, timp de 60 de minute am jucat bine şi am avut ocazii. Ne lipsesc câţiva jucători cu experienţă, s-a văzut că, dacă suntem conduşi, nu mai putem reveni. Rezultatul este nemeritat, dar acesta e fotbalul, iar ocaziile se răzbună. Ne-au lipsit şi câţiva jucători importanţi, sperăm ca ei să revină cât mai curând, doar Gogoşoiu va lipsi mai mult”, a declarat Schumacher.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...