Politică

Dispute aprige în PNL Vâlcea pentru alcătuirea listelor pentru parlamentare

Joi seară, 4 august, conducerea PNL Vâlcea s-a întrunit în prima şedinţă, după o lună de vacanţă, pentru analiza rezultatelor formaţiunii la alegerile locale din 5 iunie a.c. şi pregătirea alegerilor parlamentare din noiembrie.
După previzibilele acuze dure, mai mult sau mai puţin directe, mai mult sau mai puţin întemeiate, la adresa fiecărui responsabil zonal în parte, a urmat o discuţie cu privire la criteriile de accedere pe locurile viitoarelor liste pentru Camera Deputaţilor şi Senat. În acest sens, sunt vehiculate două variante de “împărţeală frăţească”. În prima (cu cea mai mare susţinere printre cei prezenţi) reprezentanţii vechiului PNL ar urma să ocupe primele locuri la deputaţi şi senatori, locurile secunde urmând să fie ocupate de reprezentanţi ai fostului PDL. În cea de-a doua variantă, prima poziţie la una dintre camere ar reveni vechilor penelişti, iar cealaltă foştilor pedelişti.
Discuţiile aprinse pe această temă vor mai continua o vreme, după cum recunosc chiar liderii judeţeni ai formaţiunii. În decembrie, judeţul Vâlcea va trimite doi senatori şi şase deputaţi în Parlamentul României.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...