Administraţie

Lucrările de anvelopare a 18 blocuri, în atenţia CL Râmnicu Vâlcea

Conducerea primăriei propune legislativului local deplasarea altor patru consilieri în oraşul Kromeriz din Cehia, pentru a participa la Festivalul Recoltei

Marţi, 9 august, Consiliul Local (CL) Râmnicu Vâlcea este convocat în şedinţă extraordinară, ordinea de zi cuprinzând 11 puncte cu proiecte de hotărâri supuse analizei şi aprobării consilierilor municipali.

Primul proiect vizează o rectificare bugetară pentru alocarea suplimentară a sumei de 70.000 de lei de către Primăria Râmnicu Vâlcea pentru cheltuieli funcţionale ale unităţilor de învăţământ. Cel de-al doilea punct vizează aprobarea documentaţiilor de avizare a lucrărilor de anvelopare a 18 blocuri de locuinţe, lucrări cu valori cuprinse între 140.000 şi 409.000 de euro pentru fiecare clădire, în funcţie de mărime şi complexitatea intervenţiilor. Tot marţi, aleşii râmnicenilor vor analiza indicatorii tehnico-economici ai investiţiei municipalităţii de 46.389 euro în amplasarea de platforme subterane de colectare a deşeurilor menajere.
Primăria Râmnicului a stabilit şi preţul nediferenţiat de închiriere – 18 lei – pentru fiecare masă din noua Piaţă Centrală. Executivul mai propune pentru trei dintre spaţiile comerciale nou amenajate închirierea prin licitaţie publică cu strigare la preţul de pronire de 1.000 de lei pe lună, fără TVA, iar pentru alte opt spaţii, licitaţia va proni de la 500 de lei. Consilierii locali vor mai vota şi noii reprezentanţi ai municipalităţii în AGA Pieţe Prest SA, precum şi deplasarea a patru aleşi în Kromeriz – Cehia, în perioada 19 – 21 august a.c., în vederea participării la Festivalul Recoltei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...