Eveniment

Horia Brenciu, Antract şi Elena Gheorghe vor concerta la “Târgul Lotrilor”

Primăria şi Consiliul Local Brezoi au pregătit şi anul acesta trei zile de spectacole prilejuite de sărbătoarea tradiţională a localităţii

Ce-a de-a V-a ediţie a “Târgului Lotrilor”, sărbătoarea deja tradiţională a brezoienilor organizată de Primăria şi Consiliul Local din localitate, va avea loc anul acesta în perioada 19 – 21 august. Deschiderea oficială a festivităţilor este programată vineri, 19 august, de la ora 19.00, prilej cu care vor fi premiaţi elevii cu rezultate foarte bune la învăţătură şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Ulterior se dă startul spectacolelor, primii urcând pe scena din parcul oraşului elevii de la Liceul “Gheorghe Surdu”, iar după ei ansamblul “Maria Tănase” din Craiova, într-un recital de muzică folclorică de trei ore. Seara de vineri se va încheia cu un foc de tabără.
Sâmbătă, de la ora 11.00, din Brezoi se dă startul cursei cicliste de masă “Road Grand Tour – Eroica”, ce se va desfăşura pe un traseu în lungime totală de 102 km ce va traversa localităţile Brezoi, Malaia şi Voineasa, continuând de la Obârşia Lotrului pe Transalpina până în pasul Urdele, care va fi punctul terminus. Seara este dedicată iubitorilor de muzică pop-rock, începând de la ora 19.00 urmând a concerta trupele Megatone, Wild Child, Discipolii, precum şi popularul Horia Brenciu şi formaţia sa. Seara se va încheia cu un spectacol de lumini laser. Duminică, de la ora 11.00, va avea loc resfinţirea Bisericii “Toţi Sfinţii” din Proieni, monument istoric reabilitat de Primăria Brezoi. Seara, de la ora 20.00, va avea loc un spectacol muzical susţinut de Rock Teen Spirit, Prometeu, Antract şi Elena Gheorghe, urmate de nelipsitul foc de artificii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

08.08.2016 - 22:32Eugen Petrescu:Felicitări!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...