Sport

Fotbal, Liga a II-a, UTA - CSM Râmnicu Vâlcea 2-2 (1-1)

Start bun de sezon pentru CSM

În prima etapă a eşalonului secund, CSM Râmnicu Vâlcea a reuşit un rezultat pozitiv la Arad, 2-2 cu UTA, echipa lui Jerry Gane fiind egalată pe final

Fără Dina şi Cristea, cărora nu le-au ajuns în timp util cărţile internaţionale de transfer, fără Cucui, Pârvu, C. Stoica şi Piscanu, accidentaţi, CSM Râmnicu Vâlcea a făcut un meci bun la Arad, în faţa unei candidate la promovare.

UTA a deschis scorul rapid, din minutul 3, după o acţiune a lui Rus pe flancul stâng, urmată de o pasă pe joc în centrul careului, de unde Man înscrie lejer. Vâlcea iese la joc şi egalează în minutul 20, după un eurogol: Bogdan Geantă şutează de la marginea careului şi mingea, uşor deviată de un fundaş al gazdelor, poposeşte în vinclul porţii gazdelor. În minutul 43, UTA primeşte un penalty, după un duel între fundaşul vâlcenilor, Neag şi atacantul arădenilor, Strătilă. Portarul împrumutat de Vâlcea de la Dinamo, Vlad Muţiu, apără însă excelent lovitura de pedeapsă executată de Copil! La ultima fază a reprizei, vâlcenii reclamă şi ei un penalty, însă la pauză se intră la egalitate, scor 1-1. Partea secundă începe cu două ocazii ale gazdelor, prin Rus şi Curtuiuş. În minutul 56, Vâlcea este din nou periculoasă pe contraatacul lui Vasile, dar acesta reia peste poartă. Urmează o altă şansă enormă a CSM-ului, după acţiunea lui Ceapă, care centrează în faţa porţii, dar Georgescu nu ajunge să împingă mingea în poarta goală. În mod firesc, vine şi golul Vâlcii, în minutul 73, după ce şutul lui Bogdan Geantă este respins în faţă de portarul Miron şi Adria Cârstea a înscris pentru 2-1. CSM rămâne în inferioritate din minutul 77, când juniorul Drăghici vede al doilea galben şi este eliminat. Pe final, în superioritate numerică, UTA a presat şi Curtuiuş avea să aducă egalarea în minutul 87, cu un şut din întoarcere, deviat nefericit de Cârstea, după o fază confuză în careul vâlcenilor. S-a terminat 2-2, un rezultat bun pentru CSM pe terenul unei candidate la promovare. „A fost un rezultat echitabil, pe terenul unei echipe foarte bune. Noi am avut mai multe ocazii, dar şi ei au ratat un penalty”, a spus după joc managerul clubului vâlcean, Lucian Munteanu.

David a părăsit Zăvoiul

Unul dintre jucătorii pentru care antrenorul Jerry Gane a insistat să vină la Vâlcea, fundaşul dreapta Alexandru David (25 ani) a părăsit echipa, chiar cu o zi înainte de plecarea oltenilor la Arad. Deşi s-a pregătit toată vara cu CSM, între David şi conducerea clubului au apărut pe ultima sută de metri discuţii în privinţa plăţii chiriei unui apartament. „Eu îl cunoşteam de la Petrolul, ştiam că e un jucător bun de bandă, care urcă foarte mult şi ne-ar fi ajutat. Au fost probleme cu obţinerea transferului de la Braşov şi Petrolul, s-a întârziat mult, a intervenit şi o neînţelegere pe final şi a plecat. Nu se poate spune că l-am pierdut, a fost o discuţie lungă cu el. Fiecare decide pentru el, negociază şi decide la final. Nu cred că e o pierdere mare”, a declarat Jerry Gane.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...