Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Bogdan Geantă: Avem un lot bun, care poate realiza lucruri frumoase!

Atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Bogdan Geantă (25 ani) a marcat un gol superb la Arad şi a contribuit decisiv şi la cea de-a doua reuşită a oltenilor, când şutul său a fost respins de portar în faţă, de unde a înscris Cârstea.
Jucătorul vâlcenilor consideră că echipa sa merita să câştige partida de pe Stadionul ”Motorul”. ”A fost un meci frumos, cu multe ocazii, am început mai greu, am primit gol rapid, după care, am pus stăpânire pe joc. Am avut posesie bună, ne-am creat destule ocazii de a marca. Meritam toate cele trei puncte, am primit gol pe final, care putea fi evitat, dacă eram mai atenţi. Totuşi, este un început bun, aceste punct ne ajută în clasament, este obţinut pe terenul unei echipe bune, care vrea să promoveze”.
Folosit de Jerry Gane în postura de vârf retras, după ce ultimii ani a jucat doar pe flancuri, Bogdan Geantă aşteaptă ca, în etapa viitoare, echipa sa să nu mai scape victoria printre degete. ”Avem un lot bun, care poate realiza lucruri frumoase în acest sezon. Cu Timişoara, vrem să luăm toate cele trei puncte, jucăm acasă şi în Zăvoi mergem doar la victorie, nu ne permitem paşi greşiţi” a mai spus atacantul originar din Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...