Sport

Stadionul din Măciuca va purta din 15 august numele lui Bogdan Medrea

Stadionul comunal din Măciuca va purta de luni, 15 august, numele lui Bogdan Medrea, fostul preşedinte al cluburilor Damila şi CSM Râmnicu Vâlcea.

Cu ocazia zilelor comunei Măciuca, de Sfânta Maria, pe 15 august, cu începere de la ora 10,00, Primăria locală şi SC Damila SA organizează un joc demonstrativ, la care se vor înfrunta foştii jucători de la Damila, care au contribuit la promovarea în Liga a III-a şi ulterior în Liga a II-a. La evenimentul de la Măciuca vor participa şi jucătorii şi stafful de la CSM Râmnicu Vâlcea. ”Aceste două promovări cu Damila, obţinute alături de Bogdan Medrea, au fost cele mai frumoase rezultate pentru localitate. În cadrul acestui eveniment, stadionul va primi numele lui Bogdan Medrea. Pe viitor, vrem să dăm amploare evenimentului şi ne dorim să organizăm şi turnee de copii şi juniori, în memoria lui Bogdan” a spus Lucian Munteanu, managerul de la CSM Râmnicu Vâlcea.

Bogdan Medrea s-a stins din viaţă pe 27 ianuarie 2016, la doar 44 de ani. Născut la Sighişoara, dar crescut de mic la Măciuca-Vâlcea, Bogdan Medrea a fost arbitru asistent de Liga I, după care a devenit observator, iar apoi a condus cluburile Damila şi CSM.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...