Economic

Târgul de Comerţ al Olteniei - cel mai mare târg regional dedicat bunurilor de larg consum şi serviciilor

Cel mai mare eveniment expoziţional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum şi serviciilor aflat la prima ediţie se va desfăşura pe parcursul a trei zile în perioada 21-23 octombrie 2016, în incinta Centrului Multifuncţional Craiova

În cadrul târgului va exista şi o bursă a locurilor de muncă.
Târgul de Comerţ va oferi expozanţilor o oportunitate unică de a-şi pune în valoare produsele, tehnologiile şi proiectele de dezvoltare. Vizitatorii vor fi la curent cu investiţiile din domeniu, dar şi cu ultimele tendinţe din industriile de profil. Pe durata târgului vor fi organizate conferinţe şi seminarii, prezentări şi demonstraţii dedicate în special vizitatorilor specialişti.
Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promoţionale pe toată perioada evenimentului, premii, tombole şi vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentări de produse, degustări şi momente artistice menite să trezească interesul vizitatorilor.

Tematica târgului cuprinde expozanţi din domeniile:
• Agricultură;
• Alimentaţie (alimente şi băuturi);
• Amenajări (amenajări interioare, curte şi grădina, dotări HoReCa, electrocasnice, mobilă);
• Construcţii;
• Industrie (ambalaje, automatizări, auto-moto, electronice, îmbrăcăminte, încălţăminte, industrial, metalurgie şi sudură, produse din cauciuc, protecţia muncii, reciclare, transmisii şi acţionări, unelte şi scule, utilaje);
• Stil de viaţă (artizanat, antichităţi şi decoraţiuni, jocuri şi jucării, sport şi agreement, turism);
• Medicină (dotări stomatologice, echipamente medicale, parafarmaceutice);
• Office (birotică şi papetărie, IT şi software, comunicaţii);
• Servicii (consultanţă în afaceri, imobiliare, publicitate, transport şi depozitare).

Evenimentul va fi mediatizat puternic în media locală şi naţională, organizatorii estimând un minim de 10.000 de vizitatori.
Şi-au anunţat prezenţa companii din Oltenia, dar şi din restul ţării.
Eforturile organizatorilor îşi vor îndrepta atenţia şi către expozanţi din afara României. Astfel, vor fi invitate companii din Bulgaria, Serbia, Polonia, Ungaria, Turcia, Grecia, Italia, Anglia şi Spania.
Se vor crea astfel oportunităţi de afaceri pentru firme cu capital străin dornice să investească în România, cu preponderenţă în regiunea Olteniei.
O sursa importantă de informaţii dedicate mediului economic va fi pagina de facebook a târgului şi de aceea recomandăm tuturor celor care doresc să fie informaţi la zi cu ştiri din mediul economic să urmarească această pagină.

Datele de contact ale organizatorului sunt:
www.targdecomertoltenia.ro
mail: office@targdecomertoltenia.ro
Facebook : Targul de Comert al Olteniei

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...