Sport

Fotbal, Liga a II-a, UTA - CSM Rm.Vâlcea 2-2

CSM scoate un punct preţios la Arad

CSM Râmnicu Vâlcea a pornit noul sezon al Ligii a II-a cu un rezultat pozitiv, 2-2 la Arad, cu UTA.

Vâlcea nu a putut conta azi pe Dina şi Cristea, cărora nu le-a ajuns cartea internaţională de transfer, în timp ce David a părăsit joi echipa şi a fost legitimat chiar la UTA, fiind rezervă la gazde.

Pe Stadionul Motorul, UTA a deschis scorul rapid, în minutul 3, când Dennis Man a fructificat acţiunea lui Rus pe flancul drept. Vâlcea egalează în minutul 20, când Bogdan Geantă ( Foto) şutează de la marginea careului şi mingea, uşor deviată de un fundaş al gazdelor, intră în plasă. În minutul 43, după un duel în careu între Neag şi Strătilă, arbitrul Mazilu dictează penalty pentru UTA. Portarul Vâlcii, Vlad Muţiu apără însă excelent lovitura de pedeapsă executată de Copil! La ultima fază a reprizei, vâlcenii reclamă şi ei un penalty după ce Vasile a fost blocat, dar la pauză se intră la egalitate, scor 1-1.

Partea secundă începe cu două ocazii ale gazdelor, irosite de Rusu şi Curtuiuş. Vâlcea este periculoasă pe contraatacuri şi Vasile şi Geantă au şi ei oportunităţi bune de a marca. Vâlcea trece în avantaj din minutul 73, Cârstea reuşind să împingă în plasă un balon respins în faţă de portarul Miron. CSM rămâne în inferioritate din minutul 77, când juniorul Drăghici vede al doilea galben.

Pe final, în superioritate numerică, UTA a presat şi Curtuiuş a ratat incredibil în minutul 86. Tot Curtuiuş avea să aducă egalarea în minutul 87, cu un şut din întoarcere. S-a terminat astfel 2-2, un rezultat bun pentru CSM, pe terenul unei candidate la promovare.

UTA – CSM Râmnicu Vâlcea 2-2 (1-1)

Stadion Motorul, spectatori 600

Au marcat Man 3, Curtiuş 87/ B. Geantă 20, Cârstea 73

Eliminări: Drăghici 77

UTA: Miron – Costin, Manea, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriş (Jorza 84), Man, Copil (Andor 60) – C. Rus (Petre 60), Curtuiuş. Antrenor Roland Nagy

Vâlcea: Mutiu – Samson, Pârvulescu, Neag, Dumitraşcu – Vasile, Drăghici, Stana (Georgescu 55), Cârstea – Ceapă (Cr. Munteanu 80), B. Geantă (Ov. Mihai 74). Antrenor Jerry Gane

Arbitri: Florin Mazilu (Satu Mare) – Marius Marica (Bistriţa Năsăud), Doru Lucaciu (Cluj).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...