Sport

Fotbal,

Tavi Iordache: Cariera mea de antrenor a început la Şirineasa, voi ţine minte toată viaţa acest lucru!

La câteva zile după despărţirea de CS Şirineasa, antrenorul Octavian Iordache a postat pe adresa sa de Facebook un mesaj, în care a vorbit în premieră despre cele petrecute la nou promovata în Liga a III-a.

Octavian Iordache este mândru de performanţa realizată în vară alături de jucători, conducători şi sponsori, care a făcut ca Vâlcea să aibă din nou o reprezentantă în Liga a III-a.”Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost cu adevărat lângă mine şi m-aţi susţinut. Pentru mine, Şirineasa a fost a doua familie şi mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi mă bucur că am reuşit şi eu să las ceva în urma mea. Sper să fiu apreciat şi respectat pentru ce am făcut şi eu la Şirineasa, îmi doresc ca şi în continuare echipa să meargă şi vă doresc să fiţi alături de echipă, să o susţineţi şi să fiţi mândri de ea. Am trăit cea mai frumoasă experienţă la Şirineasa şi cele mai frumoase trăiri sufleteşti şi performanţe. În rest, sper, cine m-a respectat şi m-a apreciat, îşi va aminti frumos de mine”.

Tânărul tehnician subliniază că nu va uita niciodată că de la Şirineasa a început antrenoratul. ”Eu sunt un băiat de bun simţ şi doar vreau să vă spun că vă apreciez pe toţi cei din Şirineasa. Această comună va rămâne pentru totdeauna în sufletul meu şi, chiar dacă voi merge în altă parte să antrenez, o părticică din sufletul meu va rămâne aici, la Şirineasa. Mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi sper că nu am dezamăgit şi v-am întors recunoştinţa. Mulţumesc pentru mâna de ajutor care mi-a fost dată, cariera mea de antrenor a început la Şirineasa şi voi ţine minte toată viaţa acest lucru şi voi rămâne recunoscător. Să fiţi toţi mândri de comuna voastră, pentru mine a fost o onoare şi mândrie să antrenez echipa. Hai Şirineasa!”.

”Este o lecţie de viaţă”

Împins să plece de la Şirineasa după promovare, Iordache consideră că a primit o lecţie de viaţă. ”Chiar dacă s-a încercat să mi se ia din meritele pe care le-am avut după ce am muncit în decursul unui an de zile, eu am pus mult suflet în munca mea. Am făcut sacrificii enorme, punându-mi familia de multe ori pe locul doi, dar am primit cu adevărat recunoştinţa şi aprecierea oamenilor din jurul meu. Este o lecţie de viaţă, din care am foarte multe de învăţat. Viaţa merge înainte, voi munci şi mai mult de acum încolo şi voi da ce am eu mai bun în mine pentru fotbalul vâlcean. Sunt un om pasionat, dedicat muncii şi sper să mai aduc performanţe frumoase pentru Vâlcea!”


”Nu intru în jocul murdar al unor oameni ajunşi la un nivel înjositor”

Fostul antrenor al echipei din Şirineasa consideră că cei care l-au determinat să plece de la echipă au practicat în ultimele zile încă un joc murdar, încercând să îi denigreze imaginea. ”Oamenii care mă cunosc cu adevărat, ştiu cum sunt eu şi ce fel de om sunt. Eu sunt un băiat care am mult bun simţ şi nu o să intru în jocul murdar al unor oameni, care au ajuns la un nivel înjositor, aruncând cu acuzaţii nefondate şi eronate asupra mea, încercând să îmi distrugă imaginea cu orice preţ şi dând dovadă de laşitate, căutând cancan în presă. Aici îşi arată cu adevărat caracterul anumiţi oameni şi oricum mi s-a demonstrat cât de mult am fost apreciat, asta e, păcat că s-a ajuns aici şi aşa se rezolvă lucrurile în ziua de astăzi. Unii oameni nici măcar nu au demnitatea de a îţi spune în faţă anumite lucruri şi se folosesc de alte tertipuri”, a încheiat Octavian Iordache.

După ce sponsorul Mirel Vasilichia a părăsit şi el Şirineasa şi va investi la Călimăneşti, Octavian Iordache a fost şi el ofertat să vină la Cozia, unde ar putea face echipă cu Cristi Bora.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...