Sport

Fotbal, Europa League

Pandurii, eliminată după două înfrângeri

După eşecul de pe teren propriu, scor 1-3 în manşa tur cu Maccabi, Pandurii a pierdut şi returul de la Tel Aviv, scor 1-2.
Calificarea era tranşată după manşa tur de la Drobeta Turnu Severin, dar gorjenii au sperat să obţină în Israel măcar un punct. Igiebor a deschis scorul în minutul 25 pentru Maccabi, cu o lovitură de cap de la 7 metri şi a stabilit scorul primei reprize.

Pandurii-Maccabi Tel Aviv 1-2

Au marcat: Igiebor 24', Benayoun 80' / Pleaşcă 57'.

Maccabi Tel Aviv: Rajkovic - Dasa, Tibi, Filipenko, Rikan – Benayoun (Ben Basat 83), Medunjanin, Alberman (Scarione 59), Igiebor, Micha - Sa (Itzhaki 72). Antrenor: Shota Arveladze.

Pandurii Târgu Jiu: Lazăr - Pleaşcă, Bujis (Trifu 71), Vasiljevic, Bunoza - Răuţă, Piţian - V. Munteanu (Cl. Voiculeţ 46), Mrzljak, Pîrcalabu (C. Grecu 79) – Herea. Antrenor: Petre Grigoraş.

Arbitri: Serge Gumienny, Jimmy Cremers, Thibaud Nijssen; rezervă: Jan Boterberg (toţi din Belgia).

După pauză, Pleaşcă a readus speranţele gorjenilor şi a marcat cu un şut din 5 metri, după o acţiune personală. Pe final, Pandurii nu a avut forţa să mai marcheze, iar Benayoun a stabilit scorul final în minutul 80 şi a adus victoria echipei sale. Maccabi a eliminat astfel Pandurii cu scorul general de 5-2.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...