Sport

Fotbal, Superliga Vâlcea

Octavian Iordache va merge la Cozia Călimăneşti

Aşa cum site-ul nostru a anticipat în urmă cu două zile, Octavian Iordache va ajunge la formaţia din Superliga Vâlcea, Cozia Călimăneşti.
Cei doi sponsori ai Coziei Călimăneşti, Andrei Vasile şi Mirel Vasilichia, s-au întâlnit joi, la Piteşti, cu Adrian Dulcea, căruia i-au cerut sfatul în privinta strategiei pentru sezonul viitor şi în special asupra unor jucători din zona Argeşului. Antrenor secund la CSM, Dulcea va continua la Cozia ca jucător şi va fi unul din sfetnicii conducerii.
Tehnicianul din ultimii patru ani al Coziei, Cristi Bora, cel care l-a crescut în propria casă pe Raul Rusescu, va continua şi el la echipă.
Un fapt previzibil după venirea la Călimăneşti a lui Mirel Vasilichia, la Cozia va ajunge şi Octavian Iordache. Cum se ştie, cei doi au colaborat sezonul trecut la Şirineasa, echipă care a a reuşit în premieră promovarea în Liga a III-a. Faptul că Octavian Iordache a fost împins să plece de la Şirineasa l-a determinat şi pe sponsorul Mirel Vasilichia să părăsească nou promovata din Liga a III-a. Pierderile de la Şirineasa ar putea însă deveni mai mari, într-un efect de domino, fiind de aşteptat ca 3-4 jucători să îi urmeze pe Vasilichia şi Iordache la Călimăneşti.
”Este adevărat, voi merge la Călimăneşti, alături de Mirel Vasilichia. Acum, prioritar pentru mine este să alcătuiesc un lot care să se bată la promovare. Sunt jucători buni la Cozia, vom mai discuta şi cu alţii, Adrian Dulcea va mai căuta şi el în zona Piteştiului. Obiectivul va fi, clar, promovarea în Liga a III-a”, ne-a declarat în exclusivitate Octavian Iordache.
Viitoarea ediţie a Superligii Vâlcea, cu doar 12 echipe la start şi play-off şi play-out, se anunţă cea mai interesantă din ultimii ani. Cel puţin patru echipe, Cozia Călimăneşti, Flacăra Horezu, Posada Perişani şi Viitorul Dăeşti, au stabilitate financiară, fac transferuri interesante şi şi-au anunţat intenţia de a se bate pentru câştigarea Superligii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...