Sport

Fotbal, Liga a III-a, CS Şirineasa

Ion Streinu: ”Sunt bani ca Şirineasa să reziste în Liga a III-a”

Primarul din Şirineasa, Ion Streinu, anunţă că echipa de fotbal va avea fondurile necesare pentru Liga a III-a, chiar dacă a rămas fără unul dintre sponsori, Mirel Vasilichia.

Edilul din Şirineasa, Ion Streinu, susţine că nou promovata în Liga a III-a nu va resimţi din punct de vedere financiar despărţirea de Mirel Vasilichia. ”Veţi vedea, vom avea bani pentru Liga a III-a. Se poate face o rectificare de buget, cu aprobarea Consiliului Local, mai avem încă un sponsor, care a investit anul trecut mai mulţi bani. Mirel Vasilichia ne anunţase că pleacă la Dăeşti de mai bine de trei săptămâni. Este echipa Consiliului Local Şirineasa cea care decide, nu hotărăşte doar o persoană, pentru orice plată, se face factură”.

Noii antrenori ai echipei sunt acum foştii fotbalişti ai Chimiei, Gabi Mangalagiu (principal) şi Laurenţiu Nicolaescu (jucător). Cei doi au condus deja echipa, ieri, într-un joc amical contra juniorilor republicani de la CSM, iar Gabi Mangalagiu va selecta jucătorii doriţi, primul nume fiind cel al lui Lala.

Primarul Ion Streinu şi-a expus opinia şi în privinţa despărţirii de fostul antrenor. ”Tavi Iordache nu avea licenţă pentru a conduce echipa pe bancă. Ne-am interesat la Federaţie, nu se mai dau dispense, aşa că a trebuit să aducem un antrenor cu licenţă. În plus, Iordache vroia să dea afară unii jucători doar pentru motivul că l-au jignit, iar noi nu puteam fi de acord, aşa cum a cerut el, cu plecarea lui Leo Săraru, care a fost căpitanul echipei. Ne-am gândit iniţial la o colaborare între Mangalagiu, care poate aduce nişte juniori de la CSM, şi Iordache, urma să stabilim ulterior cine va fi principal, însă ultimul a decis să plece. Îl vom da pe Ceapă la CSM şi în contul lui vom primi împrumut 3-4 juniori”, a mai spus Ion Streinu.

Rămâne de văzut cât de repede se vor regla lucrurile la Şirineasa din punct de vedere financiar, pentru că jucătorii au deja un salariu restant şi prime neîncasate. Înainte de acordul cu Gabi Mangalagiu, cei de la Şirineasa au negociat fără succes şi cu Dumitru Teleşpan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...