Sport

Fotbal, Superliga Vâlcea

Mirel Vasilichia, sponsor la Călimăneşti

Antrenorul Octavian Iordache ar putea şi el merge alături de Mirel Vasilichia, la Cozia

După ce a plecat de la CS Şirineasa, din solidaritate cu antrenorul Octavian Iordache, Mirel Vasilichia va finanţa pe Cozia Călimăneşti.

Aşa cum site-ul nostru a anunţat în exclusivitate încă de marţi, Mirel Vasilichia, principalul sponsor din sezonul trecut al echipei CS Şirineasa, a renunţat să mai finanţeze pe nou promovata în Liga a III-a. Acesta a decis să părăsească echipa, după ce edilul din Şirineasa, Ion Streinu, a luat decizia să îl concedieze pe antrenorul care a obţinut promovarea în Liga a III-a, Octavian Iordache, în locul său fiind deja numit Gabi Mangalagiu. Fără sponsorul principal, viitorul celor de la Şirineasa în Liga a III-a pare sumbru.
Mirel Vasilichia va continua să investească în fotbal, însă o va face chiar la rivala din sezonul trecut din Superligă a celor din Şirineasa. ”Am ajuns la un acord cu Vasile Andrei, amândoi vom finanţa pe Cozia Călimăneşti, alături de Primăria locală. Sunt convins că voi promova din nou în Liga a III-a, cu Cozia. Câţiva jucători de la Şirineasa mă vor urma la Călimăneşti. Sper să vină la Cozia şi antrenorul Octavian Iordache”, a anunţat Mirel Vasilichia. Fostul tehnician de la Şirineasa, Octavian Iordache, nu a dat deocamdată un răspuns la oferta celor de la Călimăneşti, mai ales că acolo este deja de ceva timp Cristi Bora.
Cu doi finanţatori, Mirel Vasilichia şi Vasile Andrei, alături de Primărie, la care se adaugă ajutorul lui Adrian Dulcea din postura de jucător şi sfetnic, Cozia Călimăneşti devine una dintre favorite la câştigarea ediţiei viitoare a Superligii. Posada Perişani, Flacăra Horezu şi Viitorul Dăeşti sunt celelalte echipe care se pot bate pentru primul loc în Superligă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...