Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Stana şi Cristea, în Zăvoi

Jerry Gane a primit întăriri importante în linia mediană

CSM Râmnicu Vâlcea a reuşit luni să aducă în lot doi mijlocaşi centrali cu experienţă, pe Daniel Stana (FOTO) şi Călin Cristea.

Eşecul din amicalul de sâmbătă, 0-1 în Zăvoi cu Clinceni, a făcut ca şefii CSM-ului să accelereze discuţiile referitoare la întărirea liniei mediane, acolo unde tehnicianul Jerry Gane şi-a dorit întăriri. Până la urmă, la Vâlcea au ajuns de ieri doi mijlocaşi centrali cu nume în fotbalul românesc, Daniel Stana şi Călin Cristea, ambii semnând contracte valabile pe un sezon.
Daniel Stana (33 ani) a fost la un pas de Vâlcea şi în urmă cu un an şi jumătate, a venit în Zăvoi la discuţii, dar apoi a decis să plece. Acum, mijlocaşul a semnat şi cu siguranţă va rămâne în lot, deşi în această vară s-a pregătit cu Academica Clinceni. Stana a mai evoluat la Otopeni, Ceahlăul, Săgeata Năvodari şi Petrolul Ploieşti.
Călin Cristea (28 ani) a mai evoluat în cariera sa la Alba Iulia, Pandurii Târgu Jiu, Braşov şi Racing Beirut (Liban). Mijlocaşul va iscăli şi el azi contractul, iar tehnicianul Jerry Gane are acum jucători cu experienţă şi în linia mediană.
”Mai sunt discuţii pentru aducerea unui portar junior şi a unui fundaş. Suntem acoperiţi pe toate posturile, am îmbinat experienţa unor fotbalişti cunoscuţi cu tinereţea unor juniori talentaţi. Vizăm prima jumătate a clasamentului, având în vedere că au fost multe schimbări în vara asta. Cred că un obiectiv realist este să fim în primele 6-8 echipe. Probabil vom căuta să mai împrumutăm câţiva juniori către alte echipe, pentru că avem un lot prea numeros”, a declarat managerul Lucian Munteanu.
În prima etapă a Ligii a II-a, CSM va juca sâmbătă, în deplasare, la Arad, cu UTA.

Lot actual
Portari: Muţiu (U21), Teodorescu (U21);
Fundaşi: Samson, David, Pârvulescu, Cucui, Neag, Munteanu, Dumitraşcu (U21), Buşu;
Mijlocaşi: Vasile, M. Ion (U21), Iordache, Pârvu, Cristea, Stana, Cârstea (U21), Piscanu (U21), Drăghici (U21), Ştefan (U21), Preda (U21), Georgescu (U21);
Atacanţi: Dina, B. Geantă, C. Stoica, Luduşan (U21), Ceapă, Mihai (U21).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...