Sport

Fotbal, Liga a III-a

CS Şirineasa, învinsă de ”satelitul” Craiovei

Nou promovată în Liga a III-a, CS Şirineasa a pierdut sâmbătă amicalul disputat la Craiova, cu CS Universitatea II, scor 2-3.

Pe baza sportivă de antrenament a Craiovei de la Aeroport, singura reprezentantă a Vâlcii în Liga a III-a, CS Şirineasa a cedat în testul cu echipa pregătită de Corneliu Papură, scor 2-3.
”Satelitul” Craiovei s-a desprins în prima repriză la 2-0, după ”dubla” lui Alex Popescu. În finalul reprizei, Şirineasa a redus din handicap după golul lui Leo Săraru dintr-un penalty scos de Neacşu. În repriza secundă, atacantul care sezonul trecut a trecut pe la CS U II, George Neacşu a adus egalarea. Pe finalul de joc, când vâlcenii au testat nişte juniori, gazdele au reuşit golul victoriei prin Jurj.
Aflată în faţa trecerii de la amatorism la semiprofesionism, Şirineasa se mişcă greu.
Deocamdată, doar doi jucători noi au semnat contractele cu Şirineasa, Ştefan Răcăreanu (Perişani) şi Cosmin Marinaş (Horezu). Se mai pregătesc cu echipa portarul Angelco Prvulovic (Sfântul Gheorghe), fundaşul stânga Andrei Marin (CSM Rm. Vâlcea) şi atacantul George Neacşu (Podari), care probabil vor rămâne şi ei. Lotul va fi completat zilele viitoare cu o serie de juniori republicani de la CSM.
La capitolul plecări, Iosif Melcea şi Grigore Ceapă sunt cele mai mari pierderi. Grigore Ceapă va fi cedat la concitadina CSM, după ce antrenorul Jerry Gane a decis să îl păstreze în lotul echipei de Liga a II-a. Iosif Melcea nu a ajuns la un acord financiar cu conducerea clubului şi a părăsit şi el echipa. Au mai plecat Filipoiu, Pătularu, Puşcatu, B. Dumitru, M. Chiripuş, Bărbuş şi Preda.
Antrenorul care a reuşit promovarea cu CS Şirineasa, Octavian Iordache, încearcă să închege o echipă care să facă faţă în Liga a III-a, dar subliniază că are probleme în ofensivă după plecările lui Melcea şi Ceapă.
”Am fost foarte mulţumit de jocul de la Craiova, am băgat doi copii pe final care erau în probe şi am luat gol. Am folosit doi juniori, Bloţu şi Vlăsceanu, mi-au plăcut. Ne legăm uşor, ne punem la punct cu pregătirea fizică, vrem omogenitate, să vedem dacă reuşim şi un cantonament. În faţă suferim mult după plecările lui Melcea şi Ceapă, dar îl avem pe Neacşu, care a început să se integreze. Noi suntem o echipă muncitoare, nu mai avem viteza lui Ceapă în faţă, nu mai avem serviciul lui Melcea, dar sper să completăm prin alţi factori. Suntem pe un drum bun, încercăm să găsim soluţii cât mai bune pentru juniori, eu aş mai vrea un atacant şi un mijlocaş central”, a spus Octavian Iordache.


CS U II Craiova - CS Şirineasa 3-2 (2-1)
Au marcat A. Popescu (2), Jurj / L. Săraru-pen., Neacşu
CS U II: Vlad – Marcu, Cioinac, Ştefan, Sima – Buzan, Hodea, Dinu – Gianimu, Popescu, Burlacu. Au mai jucat: Dică, Andrei, Luică, Ion, Borneci, Rodeanu, Cojocaru, Enache, Ionescu, Cârlig, Jurj, Topală. Antrenor Corneliu Papură
Şirineasa: Prvulovic - Răcăreanu, Nicolaescu, Muşuroia, Fistogeanu - Marinaş, Tomescu, Ciocotoiu, L. Săraru - Neacşu, Bloţu. Au mai jucat Cîrstoiu, I. Săraru, Despoiu, Vlăsceanu, A. Marin. Antrenor: Octavian Iordache

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...