Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Vâlcea, învinsă de Clinceni

FC Clinceni a reuşit sâmbătă, în Zăvoi, prima victorie în amicalele din această vară, 1-0 cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Unica reuşită a jocului i-a aparţinut lui Marius Coman, în minutul 36. De altfel, oaspeţii au avut în Zăvoi ocazii mult mai clare decât gazdele. Astfel, în minutul 14, Marius Coman a ratat incredibil, din doi metri, singur cu poarta goală. Apoi, în minutul 20, portarul Vâlcii, Muţiu, a salvat din postură de unu la unu cu Antohi. În finalul primei părţi, CSM a avut singura ocazie notabilă, prin B. Geantă, care însă a fost blocat de fostul portar al Vâlcii, Florin Matache.
Clinceniul se putea desprinde în partea secundă, dar şutul lui Venţer a lovit stâlpul porţii vâlcene. S-a terminat 1-0 pentru ilfoveni şi CSM-ul nu arată deocamdată un plus faţă de sezonul trecut.
Antrenorul CSM-ului, Jerry Gane, aşteaptă încă întăriri la mijlocul terenului. ”Mă aşteptam la mai mult de la echipa mea, nu a fost un joc să îl dominăm, a fost un meci echilibrat, nu mi-a convenit rezultatul. Suntem cu o săptămână înaintea startului campionatului şi mă aşteptam la mai mult de la unii jucători, e clar că nu a fost un meci foarte reuşit. Am avut şi aspecte bune în joc, am avut posesie şi câteva ocazii bune, dar nu le-am fructificat. Ne pregătim de trei săptămâni şi jumătate, suferim la relaţiile de joc, este o formulă nouă de joc, sunt mulţi jucători tineri. E clar că suferim şi în zona centrală, trebuie să avem acolo un jucător cu experienţă, acesta este postul unde suntem acum deficitari. Primul pas a fost să ne definitivăm un lot, în acest moment, toţi cei care sunt aici au semnat contracte, Cucui, Piscanu şi Stoica sunt accidentaţi. Lotul nu este definitivat, o să facem o analiză, să vedem dacă este nevoie să mai împrumutăm jucători tineri altor echipe, apoi poate mai aducem un mijlocaş, un portar şi un fundaş central, dacă Rareş va absenta o perioadă mai lungă”, a spus Jerry Gane.

Vâlcea: Muţiu – David, Cr. Munteanu, Pârvulescu, Dumitraşcu – Fl. Pârvu, Drăghici – Georgescu, B. Geantă, Vasile – Dina. Au mai jucat: Cârstea, Ceapă, Ov. Mihai, Iordache, Buşu, M. Popescu, Luduşan, Samson, M. Ion, Preda. Antrenor Ionel Gane.

Clinceni: Matache – Butean, A. Niţu, Marin, Perju - Cocârlă, Chebac, Pădureţu, Gojnea – M. Coman, Antohi. Au mai jucat: Iancu, Radu, Venţer, Cr. Matei, M. Neagu, A. Vlad, Fl. Ştefan. Antrenor Mugur Bolohan

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...