Politică

PSD Vâlcea începe mobilizarea pentru alegerile parlamentare

​Vineri, 29 iulie 2016, cu începere de la orele 17.00, Sala Studio a ”Casei Sindicatelor” din municipiul Râmnicu Vâlcea a găzduit prima reuniune după alegerile locale a Comitetului Executiv Judeţean al PSD Vâlcea.

​​Pesediştii vâlceni au adoptat mai multe hotărâri importante pentru perioada următoare, printre care noua repartizare a consilierilor judeţeni şi a vicepreşedinţilor Organizaţiei Judeţene a PSD Vâlcea pe zone de responsabilitate politică şi, totodată, a fost adoptat noul grafic pentru încasarea cotizaţiei de membru de partid.

​Membrii Comitetului Executiv Judeţean al PSD Vâlcea au făcut şi o analiză a rezultatelor alegerilor locale din iunie 2016.

În cadrul aceleiaşi şedinţe s-a adoptat şi o hotărâre cu privire la evaluarea trimestrială a activităţii consilierilor judeţeni, municipali şi orăşeneşti, iar această evaluare va fi prezentată Comitetului Executiv Judeţean pentru informare şi decizie. Măsura se doreşte a fi una prin care aleşii locali PSD, în special consilierii judeţeni, să fie implicaţi şi prezenţi în comunităţile care le-au acordat încrederea.

​​Iniţiativa a fost propusă de preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, şi a fost adoptată cu unanimitate de voturi.

​​În perioada imediat următoare, toţi responsabilii zonali vor demara ample acţiuni la nivel local pentru organizarea şi pregătirea structurilor PSD din teritoriu pentru alegerile parlamentare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...