Politică

Ciurel se gândeşte să candideze la parlamentare

Deşi este judecat în dosarul “Turceni – Rovinari”, alături de Victor Ponta şi Dan Şova, fostul manager al CE Oltenia nu e sigur că va candida din partea PSD.

Laurenţiu Ciurel, fostul director general al Complexului Energetic Oltenia (CEO), este decis să candideze la un post de deputat la alegerile parlamentare din toamnă, dar nu ştie încă din partea cărui partid. Fost vicepreşedinte al PSD Gorj, el este nemulţumit de faptul că preşedintele Klaus Iohannis a trimis Legea energiei la Consiliul Concurenţei şi, cel mai probabil, actul normativ va reveni la dezbatere în Parlament.

“Mă îngrijorează foarte tare faptul că pentru chestiuni precum Legea energiei pentru Gorj nu prea au şanse să treacă. Mai este cale lungă până la aplicarea ei, dar văd cum este reintrodusă în Parlament. În cazul ăsta mă gândeam la cum se mobilizează parlamentarii în Parlamentul României. Nu m-am gândit încă serios. Au fost discuţii că poate ar trebui ca din Gorj, din judeţele vecine, cu minerit preponderent, să vină mult mai multă presiune şi mult mai multă dezbatere şi aducere în spaţiul public decât s-a făcut până acum asupra acestor modificări legislative. Preşedintele Iohannis nu este de acord cu legea şi a întors-o în Parlament, pentru că discriminează regenerabili. Sigur că aş prefera să revin la CEO, dar poate fi o variantă să mă gândesc la Parlament”, a declarat Ciurel la un post de radio din Târgu Jiu.

Laurenţiu Ciurel este judecat în dosarul “Turceni-Rovinari”, alături de fostul premier Victor Ponta, senatorul Dan Şova şi foştii directori de la Complexul Energetic Turceni, Dumitru Cristea şi Octavian Graure. Dosarul vizează un prejudiciu total de 5,6 milioane de euro, rezultat din achiziţia unor servicii de asistenţă juridică oferite de către Casa de avocatură Şova şi Asociaţii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...