Sub Lupă

Borza: În maxim 6 luni, CET Govora va intra în faliment, iar CEO în insolvenţă

Respins recent de Adunarea Generală a Creditorilor a CET Govora din funcţia de administrator judiciar al CET Govora, Remus Borza se declară învins de băieţii deştepţi

După ce a fost respins de adunarea creditorilor CET Govora SA, practicianul în insolvenţă se victimizează şi încearcă să arunce vina pe cei care căpuşează societăţile din Oltenia de producere a energiei electrice şi termice. Totodată, Borza se străduieşte şi să abată atenţia de pe onorariul pe care şi-l propusese pentru EuroInsol, 30.000 de euro lunar, plus 5% din veniturile suplimentare ale societăţii.

“Am fost învins de băieţii deştepţi din jurul CET Govora şi din jurul Complexului Energetic Oltenia. De fapt, de cei care aveau alte interese decât însănătoşirea acestei societăţi. Azi (vineri, 22 iulie - n.red.), Vâlcea a fost învinsă, din punctul meu de vedere. Prevăd un scenariu sumbru. În maxim 6 luni CET Govora va intra în faliment. CEO va intra în insolvenţă tot în 6 luni, iar CE Hunedoara va intra în faliment într-o lună. Eu am preluat CET Govora acum două luni cu 120.000 de lei în cont şi o las cu 58 de milioane. Am reuşit în două luni să aduc profit de 5 milioane pentru că am dorit să demonstrez că se poate face profit şi la o societate termo”, a declarat Borza.

Adunarea Generală a Creditorilor a respins vineri, 22 iulie, implicit şi calitatea de administrator judiciar a lui Remus Borza, urmând ca judecătorul sindic să aleagă, în această săptămână, un alt administrator judiciar pentru CET Govora. Noul termen acordat de judecătorul sindic este joi, 28 iulie, începând cu ora 11.00, la sediul debitoarei, conform convocatorului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...