Administraţie

Extinderea canalizării şi modernizarea drumurilor continuă la Mihăeşti

Potrivit afirmaţiilor lui Constantin Bârzăgeanu, primarul comunei Mihăeşti, anul acesta începe extinderea reţelei de canalizare şi racordarea ei la staţia de epurare de la Băbeni, facilitate proiectată din start să acopere nevoile mai multor localităţi vecine cu o populaţie totală de peste 20.000 de locuitori.

“Suntem prinşi în Master Plan cu lucrări în valoare de aproape 1 milion de euro pentru extinderea canalizării în satele Gurişoara, Scărişoara şi Vulpuieşti, lucrările urmând a fi contractate direct de operatorul regional APAVIL SA”, ne-a declarat primarul. El mai spune că administraţia locală a comunei ce se învecinează la nord cu Râmnicul a depus documentaţia la AFIR pentru finanţarea unui proiect în valoare de încă un milion de euro pentru continuarea asfaltării a 7,7 km de drumuri comunale şi montarea a peste 14 km de rigole în satele Măgura, Negreni, Gurişoara, Scărişoara şi Vulpuieşti, în ultimele trei lucrările urmând a fi efectuate după introducerea canalizării.

“Suntem prinşi în Master Plan cu lucrări în valoare de aproape 1 milion de euro pentru extinderea canalizării în satele Gurişoara, Scărişoara şi Vulpuieşti, lucrările urmând a fi contractate direct de operatorul regional APAVIL SA” - Constantin BÂRZĂGEANU, primarul comunei Mihăeşti.

Din bugetul local, Primăria Mihăeşti va contribui cu aproape 500.000 de lei şi la amenajarea unui sens giratoriu în principala intrare în comună, în punctul “La Plută”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...