Politică

Femeile liberale au promovat măsuri legislative importante la cea de-a doua ediţie a Şcolii de Vară

Femeile liberale şi-au dat întâlnire la Eforie Nord, în cadrul Şcolii de vară ce s-a desfăşurat în perioada 7-9 septembrie

Obiectivele majore ale Şcolii de vară din acest an au fost promovarea politicilor liberale în sprijinul familiei, îmbunătăţirea comunicării către electorat a măsurilor liberale, încearcarea de a implica cetăţenii în luarea tuturor deciziilor, discuţii despre administraţie şi politici de guvernare liberale.

În cadrul Şcolii de vară s-a luat decizia de a se prezenta Biroului Politic Central al PNL trei propuneri. Prima vizează finalizarea legii prevenţiei în sănătate, a doua propunere vizeaza iniţierea şi promovarea unor măsuri legislative la nivelul Parlamentului, precum şi asumarea politică a PNL pentru combaterea fenomenului extrem de nociv al etnobotanicelor. În al treilea rând, s-a decis modificarea şi îmbunătăţirea legii educaţiei.

"Clasa politică are nevoie de persoane credibile şi bine pregătite. Dezbătând temele prezentate mai sus, iniţiind propuneri legislative concrete, dar şi având ca obiect de studiu alte probleme cu care se confruntă societatea românească şi care se lovesc la ora această de un vid legislativ, femeile liberale au demonstrat că înţeleg să se implice în politică la fel de mult şi bine cum o fac în viaţa de zi cu zi, în familiile lor sau la locul de muncă. Sperăm ca la alegerile din decembrie să fie sancţionaţi prin vot acei politicieni care au tratat cu superficialitate, subiectivism şi mai ales pentru propriul interes problemele românilor, iar criteriul de selecţie să fie profesionalismul. Am convingerea că în următorul legislativ femeile, şi mai ales femeile liberale, vor avea un număr mai mare de reprezentare" , a declarat Mihaela Andreianu, liderul OFL Vâlcea.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...