Actualitate

Râmnicu Vâlcea:

Bătaie pe audienţe: consilierii PDL sar la gâtul viceprimarului Matei

Consilierii locali PDL i-au declarat război viceprimarului Ion Matei, după ce acesta ar fi refuzat să le ofere potrivit legii un spaţiu în care aceştia să organizeze întâlniri cu cetăţenii

Cei cinci consilieri PDL au înaintat o adresă către Primăria Râmnicului prin care solicită acordarea unui spaţiu în care să ţină audienţe.

„Consilierii PDL Râmnicu Vâlcea solicită acordarea unui spaţiu în Primăria Râmnicu Vâlcea, dar şi în alte locaţii din oraş, administrate de aceeaşi instituţie, pentru a susţine audienţe cu publicul”, se arată în adresa trimisă către Primărie. Cei cinci consilieri au solicitat pe lângă acordarea unui spaţiu şi stabilirea a două ore în locaţii şi intervale deja stabilite de ei. Cluburile de pensionari au fost locurile în care pedeliştii ar dori să susţină audienţele.

Primăria susţine că toate spaţiile sunt ocupate

Răspunsul primit de la conducerea Primăriei nu a fost însă cel aşteptat de PDL, aşa că aceştia au pornit un adevărat război al declaraţiilor.

„Aveţi nevoie ca de aer să citiţi şi să înţelegeţi legile, domnule viceprimar Matei Gigi Ion. Aceasta este simpla concluzie care derivă din răspunsul pe care dumneavoastră l-aţi formulat ca urmare a solicitării consilierilor municipali ai PDL de a susţine audienţe cu publicul în locaţii administrate de Primăria Râmnicului. Deşi v-aţi făcut un titlu de glorie din faptul că sunteţi angrenat în administraţie de 12 ani, când trebuie să dovediţi ce cunoaşteţi de fapt din acest domeniu, aveţi mari lacune. Credem, domnule Matei Gigi Ion, că nu aţi urmat niciodată aceste recomandări legale în 12 ani de când sunteţi consilier municipal. Toate administraţiile de până acum au sprijinit derularea acestor gen de activităţi pentru că un ales local este membru al Legislativului local. Domnule Matei Gigi Ion ar fi trebuit să ştiţi că un consilier local are datoria să susţină audienţe şi să aibă întâlniri cu cetăţenii, dar, motivul acestei ignoranţe a dumneavoastră, după 12 ani de administraţie, rămâne un mister total”, spun cei cinci consilieri PDL.

”Urmare a adresei dumneavoastră înregistrată la Primăria Râmnicului, privind atribuirea unor spaţii pentru a susţine audienţe cu publicul,vă comunicăm că la această dată, spaţiile aparţinând domeniului şi privat al municipiului, aflate în administrarea Consiliului Local, sunt absolut necesare desfăşurării activităţilor specifice Primăriei, astfel încât acestea nu pot primi alte destinaţii”, se arată în răspunsul oferit de viceprimarul Ion Matei.

Deşi acesta a specificat că cerinţa pedeliştilor va rămâne în evidenţa Primăriei, cei cinci consilieri PDL îl acuză pe Ion Matei că în cei 12 ani de administraţie nu a acordat atenţie acestui aspect.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...