Economic

Borza, “recuzat” de creditorii CET Govora SA

Remus Borza nu mai este administrator judiciar la CET Govora. Euroinsol, firma de insolvenţă reprezentată de avocatul Remus Borza, a fost respinsă vineri, 22 iulie, de membrii Adunării Generale a Creditorilor principalului furnizor de energie termică din Vâlcea. Motivul respingerii lui Remus Borza ca administrator judiciar al CET Govora pare să fie onorariul de 30.000 de euro plus 5% din veniturile suplimentare solicitate de Euroinsol pentru această calitate.
Borza a fost ales în urmă cu două luni ca administrator judiciar al CET Govora, după ce compania aflată în subordinea Consiliului Judeţean Vâlcea a intrat în insolvenţă. În această perioadă, Borza a semnat un nou contract de furnizare a utilităţilor, energie electrică şi abur industrial cu Oltchimul şi pregătea disponibilizarea a aproximativ 300 de salariaţi de la CET.
Un nou administrator judiciar la CET urmează să fie desemnat în această săptămână.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

27.07.2016 - 15:35Mihai:Si daca SNLO stie ca studiul facut la CET Govora indica faptul ca preluarea minelor de la Berbesti este NERENTABILA pentru CET Govora si atunci au cerut recuzarea domnului Borza sa se puna BATISTA PE TAMBAL?pentru ca e greu de crezut ca nu isi va da seama dl Borza ca Studiul a fost masluit daca a fost masluit sau ca e real daca e real .

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...