Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Luduşan a revenit la Vâlcea, Cârstea şi Drăghici vor fi transferaţi!

Faţă de sezonul trecut, CSM Râmnicu Vâlcea stă mult mai bine la capitolul juniori, acolo unde Jerry Gane are opţiuni viabile pentru cele trei posturi obligatorii de Under 21.

Ca de obicei în perioada dinaintea reluării campionatului, lotul din Zăvoi suferă modificări de la o zi la alta. Mutări ca şi perfectate cad în ultimul moment, astfel că şefii clubului sunt nevoiţi să se reorienteze.
Deşi s-a antrenat în ultima lună cu ASA Târgu Mureş, iar cluburile se puseseră de acord, Andrei Luduşan (FOTO) a revenit în Zăvoi. CSM nu a cerut bani pentru transferul lui Luduşan, ci doar coproprietatea atacantului, însă, până la urmă, cei de la Târgu Mureş au părut că s-au răzgândit, astfel că jucătorul a revenit în Zăvoi.
În plus, CSM a mai adus doi juniori talentaţi. Astfel, mijlocaşul Stepfan Drăghici a fost împrumutat la Vâlcea de la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj. Drăghici (18 ani) a jucat în două amicale pentru CSM şi l-a impresionat pe Jerry Gane. Tânărul a fost în această vară şi în cantonament cu CS U Craiova, echipă pentru are a marcat un gol în amicale. Un alt junior care ajunge la Vâlcea este Adrian Cârstea (21 ani), care va fi transferat de la CS Podari, la propunerea lui Jerry Gane. Cele două cluburi au ajuns la un acord pentru transferul mijlocaşului, astfel că Adrian Cârstea, care a debutat în urmă cu doi ani la Liga I la Craiova, va semna miercuri cu CSM pentru doi ani, urmând să devină jucătorul Vâlcii.
În schimb, unul dintre fundaşii pe care Jerry Gane se baza pentru noul sezon, Ionuţ Neag, a părăsit ieri echipa. Deşi a jucat în majoritatea amicalelor verii pentru CSM, Neag a optat să revină la Rapid. Conducerea clubului vâlcean aşteaptă să vadă situaţia în cazul accidentării la genunchi a lui Rareş Cucui, pentru a decide dacă mai caută sau nu un fundaş central.
Până acum, CSM Râmnicu Vâlcea a adus în această vară opt jucători noi: Vlad Muţiu (împrumut Dinamo), Sorin Buşu (fundaş stânga, FCM Baia Mare), Alexandru David (fundaş dreapta, Petrolul), Mihai Dina (atacant, AEL Limassol), Adrian Cârstea (mijlocaş central, Podari), Cristi Munteanu (fundaş central, Viitorul), Florian Pârvu (mijlocaş central, Turnu Măgurele) şi Grigore Ceapă (atacant, Şirineasa).
”Nu am încheiat campania de transferuri. Mai căutăm un mijlocaş central cu experienţă, dar şi un portar junior, avem discuţii avansate. Aşteptăm să vedem şi dacă va rămâne Florin Costea la noi, ar fi un mare câştig”, a anunţat managerul clubului vâlcean, Lucian Munteanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...