Ultima Oră

Vâlcean arestat preventiv pentru trafic de droguri

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, au ridicat 29 de plante de cannabis, un cântar de precizie şi un tub ce conţinea 100 de seminţe de cannabis, de la două persoane bănuite de trafic de droguri. Unul dintre cei în cauză a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv.

La data de 22 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea au efectuat 2 percheziţii domiciliare, la locuinţele unor persoane, de 42 şi 45 de ani, bănuite de trafic de droguri de risc.

Activităţile s-au realizat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea şi al jandarmilor.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 29 de plante de cannabis, un cântar de precizie şi un tub ce conţinea 100 de seminţe de cannabis.

În urma administrării probatoriului, unul dintre cei în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat preventiv, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...