Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Vâlcea şi Sibiul, egale în Zăvoi

În penultimul joc amical înainte de startul sezonului în Liga a II-a, CSM Râmnicu Vâlcea a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1) cu nou promovata în eşalonul secund, FC Hermannstadt.

Echipa din Sibiu, deşi aflată abia la startul pregătirilor, a dat o replică bună şi este evident că, indiferent de seria din care va face parte, este favorită la promovarea în eşalonul secund. În schimb, CSM a dat dovadă de slăbiciuni în defensivă, de unde au lipsit Cucui şi Pârvulescu, care sunt accidentaţi, alături de Piscanu, Cl.Ştefan şi C.Stoica, indisponibili şi ei pentru o scurtă perioadă. În schimb, pentru Vâlcea au evoluat Florin Costea şi Mihai Dina. CSM a avut câteva plusuri în ofensivă. ”Suntem în creştere, am arătat lucruri bune azi” a spus după meci Jerry Gane.
Vâlcea a deschis scorul în minutul 35, când juniorul R.Georgescu a profitat de eroarea portarului oaspeţilor, Moldovan, care a respins greşit. Peste numai câteva minute, sibienii au egalat prin Neacşa şi la pauză s-a intrat la egalitate, scor 1-1.
Pe o căldură sufocantă, cei doi antrenori, Jerry Gane şi Marian Mărgărit au făcut multe schimbări în repriza secundă, dar jocul a continuat să fie echilibrat. CSM a revenit în avantaj în minutul 52, când fundaşul Neag a marcat cu un şut violent, din interiorul careului. În minutul 65, Hermannstadt a egalat prin Tătar. Astfel, s-a terminat 2-2, deşi antrenorul vâlcenilor, Jerry Gane a reclamat vehement un penalty spre final.
Sâmbătă, CSM va susţine ultimul amical din această vară, tot în Zăvoi, cu FC Alexandria, o altă echipă de liga a III-a.

Vlad Muţiu: ”Vom arăta mult mai bine în campionat”

Portarul împrumutat în Zăvoi de la Dinamo Bucureşti, Vlad Muţiu (21 ani) crede că CSM Râmnicu Vâlcea va arăta mult mai bine în campionat, comparativ cu jocurile amicale. ”M-am acomodat la CSM, este un grup frumos de jucători, sper să facem o treabă cât mai bună. Cu siguranţă o să vedeţi altă faţă a acestei echipe în campionat! Dacă voi avea evoluţii bine la Vâlcea, de ce nu, poate voi reveni la Liga I în viitorul apropiat. Momentan, însă, sunt la CSM şi mă gândesc să joc cât mai bine aici, apoi vom vedea ce va fi” a declarat Vlad Muţiu.

Răzvan Dâlbea: ”Este foarte important că Sibiul are din nou echipă”

Răzvan Dâlbea, fostul mijlocaş al CSM-ului, activează acum la Hermannstadt, unde este şi jucător, dar şi antrenor secund. ”În primul rând sunt jucător, antrenor secund sunt mai mult ca să îi ajut pe cei tineri să se integreze şi să se obişnuiască cu nivelul la care suntem acum. A fost un meci bun de pregătire, noi suntem în căutări, cu mulţi jucători noi, CSM este mai aproape de startul campionatului. Vâlcea este şi ea o echipă cu mulţi jucători noi, cu timpul, îşi va cristaliza o formulă de echipă şi îşi va îndeplini obiectivul. Este foarte important că Sibiul are din nou echipă, oamenii sunt dornici de fotbal, sperăm să îi aducem la stadion, prin jocul pe care îl vom presta în timpul campionatului” a spus Răzvan Dâlbea. Echipa FC Hermannstadt are parte de un buget substanţial pentru Liga a III-a, asigurat de opt sponsori, în asociere cu Primăria Sibiu. La formaţia pregătită de Marian Mărgărit sunt în probe şi doi juniori de la CSM, portarul Voicilă şi fundaşul Bratu, care ar urma să fie împrumutaţi.

CSM Râmnicu Vâlcea – FC Hermannstadt 2-2 (1-1)

Au marcat: Georgescu 35, Neag 52 / Neacşa 39, Tătar 65

CSM Râmnicu Vâcea: Muţiu – Samson, Neag, Dumitraşcu, Buşu – Vasile, Pârvu, Iordache, Georgescu – Fl.Costea, B.Geantă. Au mai jucat: Ed.Preda, Ov.Mihai, Ceapă, M.Ion, David, Drăghici, Cocină, Dina, B.Popescu. Antrenor Jerry Gane

FC Hermannstadt: Moldovan – Al.Barbu, Bratu, I.Tătaru, Medeşan, Dâlbea, Marcu, Lupu, Seiwerth, Neacşa, Necşulescu. Au mai jucat: Voicilă, Monea, Bâra, D.Popa, Trohin, D.Tătar, Piko, Tineiu, Rogozan, Cristiu, A.Câmpeanu. Antrenor Marian Mărgărit

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...