Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Rareş Cucui s-a accidentat ieri la genunchi: ”Sper să nu fie ceva grav!”

Fundaşul central al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Rareş Cucui (22 ani) a părăsit ieri amicalul de la Şirineasa, după o accidentare la genunchiul drept.

Cel mai probabil, după primele simptome, Cucui va rata startul noului sezon, programat pe 30 iulie. ”Mi-a fugit genunchiul drept când am dat o pasă. Mi s-a umflat, dar acum e mai bine, sper să nu fie vorba de ceva grav, am avut în trecut destule ghinioane, sper să nu mai am parte de aşa ceva. Probabil că este vorba de o entorsă”, a spus Rareş Cucui.
În urmă cu trei ani, acesta a suferit o operaţie la ligamentele încrucişate ale genunchiului drept, însă, de atunci, nu a mai avut probleme majore cu accidentările. În sezonul trecut, stoperul a evoluat în 16 partide pentru Vâlcea, reuşind şi un gol, iar în primăvară a stat o lună pe tuşă, după o fisură la un şurub de la genunchi.
Antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea nu are prea multe opţiuni pentru postul de fundaş central, acolo unde deocamdată îl are apt doar pe noul venit, Ionuţ Neag. Cătălin Pârvulescu a acuzat şi el probleme medicale şi nu s-a pregătit în ultima perioadă. O soluţie poate redeveni şi juniorul Denis Dumitraşcu, care este fundaş central de meserie, dar sezonul trecut a fost utilizat doar pe bandă stânga. Un alt junior din lot, Robert Bratu (18 ani) a fost trimis în probe la FC Hermannstadt.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...