Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

CSM s-a impus cu 3-0 în testul de la Şirineasa

Aflat în discuţii cu echipe din străinătate, Dragoş Firţulescu a evoluat pentru Şirineasa

CSM Râmnicu Vâlcea s-a impus miercuri seara, scor 3-0 (2-0), în testul local susţinut la Şirineasa, în compania echipei locale, nou promovată în Liga a III-a.

Echipa pregătită de Jerry Gane a deschis scorul la Şirineasa după centrarea puternică a lui Sorin Buşu, împinsă în proprie poartă de stoperul gazdelor, Ilie Muşuroia. În partea secundă, Florian Pârvu a marcat din penalty, iar tabela a fost închisă la 3-0 după reuşita juniorului Darius Preda.
”A fost un test util, am întâlnit o echipă ambiţioasă, când joci cu formaţiile din zonă, aşa se întâmplă. Încercăm să omogenizăm echipa. Mai avem tatonări, mai căutam un mijlocaş central şi un portar”, a spus antrenorul CSM-ului, Jerry Gane.
La CSM nu au evoluat Dina, Fl. Costea, Pârvulescu, Piscanu, Neag şi Cl. Ştefan. La Şirineasa a jucat în repriza secundă şi Dragoş Firţulescu, care se pregăteşte deocamdată singur după despărţirea de CSM şi îşi caută un contract în străinătate. Nu se pune însă problema nicio secundă cu Firţulescu să rămână la Şirineasa. ”Am discuţii cu echipe din străinătate, dacă nu se vor concretiza, îmi asum riscul să nu mai prind nicio echipă până la iarnă, în ţară! De obicei sunt modest, dar, de data asta, mă declar un jucător bun şi valoros pentru Liga a II-a, iar atuul meu cel mai mare este că am muncit mult în ultimii 3 ani şi am fost 100% profesionist”, a spus după joc Dragoş Firţulescu.
După joc, cele două echipe au rămas împreună la un grătar.

CSM Râmnicu Vâlcea: Muţiu-David, Samson, Cucui, Buşu- Vasile, Iordache, Fl. Pârvu, Georgescu - Ov. Mihai, B. Geantă. Au mai jucat D. Preda, Cocină, Cârstea, M. Ion, Dumitrescu, B. Popescu, Duminică, Petrescu. Antrenor Jerry Gane

CS Şirineasa: Cârstoiu – Marinaş, Muşuroia, Nicolaescu, Fistogeanu – Despoiu, Melcea, Ciocotoiu, L. Săraru - Tomescu, Neacşu. Au mai jucat Oţet, Urucu, Bloţu, Ceapă, I. Săraru, Firţulescu, Chiripuş, Răcăreanu, A. Marin, Duca. Antrenor Octavian Iordache


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...