Administraţie

Gutău solicită, din nou, terenurile UM Vlădeşti

Primarul Râmnicului, Mircia Gutău, are din nou planuri imobiliare în fosta unitate militară din Vlădeşti. Edilul şef al Râmnicului vrea ca terenurile nefolosite de Universitatea din Piteşti să intre în proprietatea municipalităţi şi acolo să construiască locuinţe sociale.
“Am fost împreună cu patru funcţionari din primărie la fosta unitate militară. E un dezastru acolo. Clădirea cea mare, care are zidul de 1,20, cred că e făcută antiatomic sau ceva, nu mai are geamuri, numai are uşi... Vom face demersuri să obţinem o hotărâre de guvern pentru terenul de acolo, în afară de terenul în suprafaţă de 2 hectare pe care îl avem noi. Sunt 20 de hectare, iar cei de la Facultate nu administrează decât un corp de clădire în care au renovat. De restul nu au nevoie. Sunt convins că vom găsi înţelegere ca acel teren să fie cedat primăriei. Avem o situaţie delicată în ceea ce priveşte locuinţele sociale în oraş”, a precizat edilul.
Mircia Gutău intenţiona şi în 2009 ca municipalitatea să preia imobilele fostei unităţi militare Vlădeşti, însă Universitatea din Piteşti a reuşit să obţină mai repede o Hotărâre de Guvern în acest sens. La scurt timp, însă, conducerea instituţiei de învăţământ a decis totuşi să doneze o parte din acest imobil Primăriei Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...