Sport

Mihai Dina, noutate sonoră în Zăvoi

Noul tehnician al CSM-ului, Jerry Gane, caută întăriri pentru Vâlcea, iar, de luni, la antrenamente a ajuns atacantul Mihai Dina (30 ani)

Venirea lui Jerry Gane a creat ceva emulaţie în Zăvoi, astfel că tehnicianul are discuţii cu jucători cunoscuţi, are au trecut pe la Liga I.

Vârful Mihai Dina a ajuns la antrenamentele Vâlcii şi este decis să semneze cu echipa lui Jerry Gane, singura condiţie fiind întărirea lotului şi un obiectiv îndrăzneţ.
”Mă pregătesc cu Vâlcea, în mare parte m-am înţeles, se pregăteşte un proiect frumos. Aştept să văd ce se decide, sunt tentat să joc aici. Îl cunosc foarte bine pe Jerry, am jucat împreună la Craiova, mi-a fost şi antrenor acolo, îl ştiu bine. El m-a convins să vin aici, la CSM”.
În prima parte a sezonului trecut, Dina a evoluat la Concordia Chiajna, după care a trecut în Cipru, la AEL Limassol, unde a bifat doar cinci jocuri, în care a intrat pe final de meci. „În Cipru nu a fost bine, au fost şi probleme financiare, după mine, nu a fost cea mai bună alegere, am decis să nu continui acolo. Ar fi interesant să joc alături de Florin Costea la Vâlcea, să vedem ce gânduri are şi el. Săptămâna asta vom vedea dacă semnez”, a spus Mihai Dina. CSM i-a mai adus în această vară pe portarul Vlad Muţiu (împrumut Dinamo), dar şi pe jucătorii de câmp Sorin Buşu (fundaş stânga, FCM Baia Mare), Daniel Cocină (atacant, Pandurii II), Ionuţ Neag (fundaş central, Gaz Metan), Alexandru David (fundaş dreapta, Petrolul), Adrian Cârstea (mijlocaş central, Podari) şi Florian Pârvu (mijlocaş central, Turnu Măgurele).
Jerry Gane mai caută un portar şi un mijlocaş central, jucători cu experienţă, care să aducă un plus de calitate la CSM.
În această vară, au părăsit echipa vâlceană portarul Fildan şi jucătorii de camp I. Stoica (la Mioveni), Luduşan (Tg. Mureş), Firţulescu, Dâlbea (Hermannstadt), Neagoe (Chindia), Al. Ionescu, Dr. Geantă (Perişani), Voinea, Artean şi Trabalka, ultimii doi fiind la finalul împrumuturilor.

Luduşan, cedat la Tg. Mureş

Oficialii clubului CSM Râmnicu Vâlcea şi ASA Târgu Mureş au ajuns la un acord pentru transferul atacantului Andrei Luduşan (20 ani). Tânărul jucător se antrena de o lună cu ASA Târgu Mureş, unde va rămâne şi ar putea juca, ţinând cont de obligativitatea cluburilor de Liga I de a folosi minim un junior Under 21. În sezonul trecut, Luduşan a evoluat la CSM în 25 de jocuri, 18 ca titular şi a marcat cinci goluri. „Am ajuns la un acord cu ASA Târgu Mureş şi vom trimite actele de transfer ale lui Andrei Luduşan. Este un transfer convenabil pentru clubul nostru”, a anunţat managerul din Zăvoi, Lucian Munteanu. CSM va păstra şi un procent dintr-o eventuală revânzare a jucătorului.

Florin Costea, titular la CSM

Într-un meci amical disputat sâmbătă, în Zăvoi, Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 2-0 în disputa cu CSM Râmnicu Vâlcea. Golurile echipei gorjene au fost marcate de către Pârcălabu în minutul 4 şi Hora în minutul 18. La Vâlcea a evoluat pentru o repriză şi Florin Costea, care se antrenează cu alb-albaştrii încă de la reunire. Originar din Rm. Vâlcea, atacantul îşi caută în continuare un contract în străinătate, iar în cazul în care nu îşi va găsi, va rămâne să joace până în iarnă la CSM. „Cu Florin Costea am avut o discuţie clară şi sinceră, el încearcă să îşi găsească o echipă în străinătate, dar, dacă nu îşi găseşte, va rămâne aici până în iarnă, să ne ajutăm reciproc. El nu este la un nivel bun din punct de vedere fizic şi este foarte important să joace din nou”, a afirmat Jerry Gane, antrenorul vâlcenilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...