Sport

Şirineasa, start modest în amicale

Nou promovata în Liga a III-a, CS Şirineasa, a fost spulberată la finele săptămânii trecute, pe teren propriu, 1-6 (0-5) în disputa cu Juventus Bucureşti

Aflată la finalul cantonamentului efectuat la Băile Govora, Juventus Bucureşti s-a impus clar, prin reuşitele lui Chipirliu (2), Ilin (2), Stoenac şi E. Nica. La ultima fază a jocului, vâlcenii au înscris golul de onoare prin Urucu, juniorul venit în probe de la Băbeni.
Aflată la începutul pregătirilor, CS Şirineasa trebuie să tragă semnalul de alarmă, pentru că Liga a III-a presupune trecerea de la amatori la profesionişti. Totuşi, echipa vâlceană a avut şi multe absenţe, după ce Marinescu a fost operat de menisc, Chiripuş, Muşuroaia şi Puşcatu au fost învoiţi, iar Ceapă a fost în pregătiri cu CSM Râmnicu Vâlcea, dar a revenit de luni la echipă. În prima repriză, când Juventus a evoluat cu titularii, Şirineasa a fost net depăşită şi ilfovenii aveau 5-0 la pauză, dar, în repriza secundă, meciul s-a echilibrat mult.
Alături de Primărie, care va asigura partea de competiţie, Şirineasa are doi sponsori principali, Stema Grup şi Imoconstruct, însă este evident că are un potenţial financiar redus, iar obiectivul va fi salvarea de la retrogradare.
Deocamdată, singurele noutăţi în lotul pregătit de Octavian Iordache sunt Marinaş (Horezu), A. Marin (CSM) şi juniorii Urucu (Băbeni), Voicilă (Flacăra) şi Bloţu (Cernişoara). Lotul va fi completat în perioada următoare, fiind vizaţi în special juniori Under 19. ”Nu prea găsim juniori la nivel local, căutăm peste tot. Obiectivul e clar, menţinerea, deşi eu sper să nu avem emoţii şi să fim undeva la mijlocul clasamentului. Din sezonul viitor se măreşte numărul de echipe la Liga a III-a, nu cred că vor pica mai mult de 1-2 echipe din fiecare serie” a anunţat managerul de la Şirineasa, Mădălin Dobre. Antrenorul principal Octavian Iordache îşi va mări staff-ul şi s-a ajuns la un acord de colaborare cu Robert Tufişi, care va deveni antrenor cu portarii, dar va continua în paralel şi la CSM, dar şi cu Narcis Enăchescu. Miercuri, 20 iulie, de la ora 18,00, Şirineasa va întâlni într-un nou test local pe CSM Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...