Sport

Handbal feminin, HCM Râmnicu Vâlcea

Managerul HCM Rm.Vâlcea, Marian Joiţa: Sperăm într-o clasare mult mai bună, faţă de cea din sezonul anterior

Managerul clubului HCM Râmnicu Vâlcea, Marian Joiţa consideră că roş-albastrele au avut parte de o tragere la sorţi favorabilă, pentru startul noului campionat.

Conducătorul HCM Râmnicu Vâlcea, Marian Joiţa a fost ieri la sediul FRH, unde a asistat la tragerea la sorţi a ţintarului pentru viitorul sezon al Ligii Naţionale. În prima etapă a Ligii Naţionale, HCM va juca pe teren propriu cu U Cluj Napoca, apoi, în a doua rundă, va merge la Buzău.
”Pot să spun că sunt mulţumit de tragerea la sorţi, am avut mână bună. Jocurile sunt echilibrate, avem intercalate meciuri mai grele, cu meciuri mai puţin dificile. Sper să debutăm cu o victorie pe teren propriu, cu U Cluj, apoi mergem la Buzău. Toate meciurile sunt dificile şi trebuie tratate ca atare. Urmează o perioadă grea pentru echipă, de încărcătură fizică, apoi vine cea de jocuri amicale. Avem parafate trei turnee, la Ploieşti (10-12 august), Craiova (19-21 august) şi Cluj (24-26 august). Vrem să mai luăm câteva jocuri între aceste turnee, ne dorim cât mai multe amicale, pentru omogenizarea lotului, au fost schimbări majore în vara aceasta. Va fi un sezon foarte dificil, niciun joc nu va fi uşor, chiar şi cele trei echipe nou promovate s-au întărit mult. Ca obiectiv, sperăm într-o clasare mult mai bună, faţă de cea din sezonul anterior” a declarat în exclusivitate pentru siteul nostru, managerul clubului vâlcean, Marian Joiţa.
Noua ediţie a Ligii Naţionale va aduna la start 14 echipe şi se va juca sistem normal, tur-retur, fără play-off şi play-out. Prima etapă este programată pe 11 septembrie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...